Știrea zilei

S-a cam îngroșat gluma: Actorul din „ Слуга Народа” candidează pe bune la alegerile prezidențiale din Ucraina

Comedianul ucrainean, fostul participant la KVN, Vladimir Zelensky, a dat un interviu politic pentru prima dată jurnalistului Dmitry Gordon. În aceasta, el a recunoscut în premieră că va candida la președinția Ucrainei în martie 2019.

Potrivit sondajelor, Zelensky ocupă al doilea loc în ratingul popularității după Iulia Timoșenko. Mulți îl consideră pe Zelensky un om apropiat de oligarhul Igor Kolomoisky, la canalul căruia apar  emisiunile sale.

Mă gândesc mult la posibilitatea de a candida, îmi doresc asta. Dacă voi deveni președinte, în Donbass trebuie de încetat împușcăturile, iar posibilitatea de a merge acolo cu armata este exclusă”, spune Zelenskii.

„Crimeea este pământul nostru. La un concert de la Berlin, am bătut un spectator care a ridicat drapelul rus și a spus ceva urât despre Ucraina. Trebuie să mă alătur NATO? Eu nu mă duc niciodată în vizită dacă nu sunt invitat.”

„Petro Poroșenko este ca un film slab la cinema: îl privești și rămâi dezamăgit. Ucraina trebuie să fie liberă. Vreau ca banii să fie aici în siguranță, să vină companiile pentru a investi. ”, a dezvăluit Zelensky.

  • 6
  •  
  •  
  •  

Citește și

Țigările și produsele din tutun nu mai pot fi plasate la vedere în spațiile comerciale | VIDEO

Țigările și produsele din tutun nu mai pot fi plasate la vedere în spațiile comerciale. …