Știrea zilei

Rusia: 19 morți după ce un autobuz cu pasageri a căzut de pe un pod | VIDEO, FOTO

Tragedie în Rusia. Un autobuz cu 43 de pasageri la bord a căzut duminică într-un râu din Siberia. În urma accidentului, 19 persoane și-au pierdut viața, iar 22 au fost rănite, au anunțat serviciile de salvare locale.

Potrivit unui comunicat al poliţiei rutiere locale, nenorocirea s-a produs după ce o roată din față a explodat. În acel moment, autobuzul traversa podul peste râul Kouenga din regiunea Zabaikalsk. În rezultat, șoferul a pierdut controlul volanului, iar vehiculul a ieşit în afara carosabilului şi a căzut în râu, mai exact pe gheață.

Tragedia s-a produs la aproximativ 6 mii de kilometri de Moscova. „19 persoane au murit în acest accident”, printre acestea se numără și doi copii, a declarat un purtător de cuvânt al serviciilor de urgenţă, citat de RIA Novosti.

Potrivit presei ruse, 21 de pasageri au fost răniți, dintre care 14 au fost transportați la spital în stare gravă. Autorităţile au deschis o anchetă penală pentru încălcarea normelor de securitate, a anunţat Comitetul de anchetă rus.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Banca Mondială avertizează: 60 de milioane de oameni vor ajunge la sărăcie extremă și vor trăi cu mai puțin de 2 dolari pe zi

Până la 60 de milioane de oameni vor fi împinși spre „sărăcia extremă” de către …