Știrea zilei

Rezultatele testelor la coronavirus la cei patru moldoveni depistați cu stare subfebrilă

Cele patru persoane, transportate de la vama Leușeni la spitalul de boli infecțioase „Toma Ciorbă” din capitală, au fost testate la coronavirus, iar rezultatele au ieșit negative, a anunțat Viorica Dumbrăveanu într-un briefing de presă, scrie unimedia.info.

Este vorba despre doi adulți și doi copii, care au fost supuși testării de către medici, rezultatele fiind negative.

Astăzi, patru moldoveni ce se întorceau acasă din Italia prin vama Leușeni, au fost transportați la spitalul „Toma Ciorbă” din capitală, fiind suspectați de infectare cu noul tip de coronavirus. Aceștia se întorceau acasă cu autocarul, din Italia.

Ce ține de femeia infectată cu Covid-19, Ministerului Sănătății spune că starea de sănătate a acesteia este stabilă, se află în secția de terapie intensivă a Spitalului Clinic Republican, în boxă special izolată, cu sistem de ventilare individualizat. Tot personalul medical este dotat cu echipament de protecție individuală.

Autoritățile intenționează să restricționeze tranzitul țării noastre de către cetățeni străini ce vin din zone afectate masiv de coronavirus. de asemenea, ar putea fi operate modificări legislative privind tragerea la răspundere a celor care mint la frontieră și introduc, intenționat, date eronate în fișele medicale.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

No comment. Faimosul pediatru și prezentator TV, Evghenii Komarovski, despre OrheiLand: Autoritățile „cu mintea trează” nu pot închide parcul | VIDEO