Știrea zilei

Renato Usatîi vrea să fie din nou primar la Bălți | VIDEO update

„Partidul Nostru” şi-a ales candidatul pentru funcţia de primar al municipiului  Bălţi, acesta va fi  Renato Usatîi. 

Usatîi a mai fost primar în municipiul Bălţi între anii 2015-2018, dar a refuzat fotoliul de primar, fugind din ţară, fiind acuzat că a comandat asasinarea banchirului şi omului de afaceri rus  Gherman Gorbunţov. Usatîi declara, însă, că este nevinovat.

RENATO USATÎI candidat la funcţia de primar al mun. Bălţi: „Eu tot timpul spuneam despre aceea că în ţara noastră eu voi face ceea ce vor oamenii, eu mereu am spus că voi fi sluga poporului meu şi unde vor vrea oamenii să mă vadă acolo voi fi.”

În acelaşi timp, încă doi candidaţi au fost  înregistrați oficial în cursa electorală pentru şefia capitalei, este vorba despre candidatul Partidului Politic „ŞOR” Valerii Klimenco, şi Valeriu Munteanu, candidat din partea partidului „Uniunea Salvaţi Basarabia”. În campanie au mai fost înregistrați oficial Ion Ceban, din partea Partidului Socialiștilor, Andrei Donică, înaintat de Mişcarea Profesioniştilor „Speranţa”, dar și Teodor Cârnaț, care va candida din partea partidului „Voința poporului”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Marina Tauber: Guvernarea socialistă ne costă 100 de milioane de lei anual și se laudă cu o donație de jumătate de milion

Prin campania de PR pe care au organizat-o cu ocazia donării salariului pentru combaterea COVID-19, …