Știrea zilei

Renato Usatîi reales prin Skype președintele formațiunii Partidul Nostru

Renato Usatîi a fost reales în funcția de președinte al Partidului Politic „Partidul Nostru” în cadrul celui de-al VI-lea Congres al formațiunii, care are loc astăzi la Bălți. Într-o intervenție live la congres, liderul reales a menționat că la sfârșitul săptămânii viitoare ar putea să revină în Republica Moldova.

În discursul său, Renato Usatîi a menționat că partidul pe care îl conduce, în pofida tuturor „loviturilor” de care a avut parte, a ocupat un loc important în viața politică din țară. De asemenea, președintele formațiunii spune că de săptămâna viitoare se va implica activ în campania electorală și și-a îndemnat colegii să facă același lucru, relatează deschide.md.

Menționăm că anterior Renato Usatîi a anunțat că va reveni în țară până la alegerile parlamentare.

Acum aproape doi ani, Renato Usatîi a plecat în Federația Rusă după ce organele de drept de la noi i-au intentat un dosar penal pentru tentativă de omor, acuzații respinse de fostul edil al orașului Bălți.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Alte 11 persoane au pierdut lupta cu virusul periculos, încă 258 de cazuri noi de infectare cu COVID-19. Italia şi-a închis graniţele pentru cetățenii Republicii Moldova | VIDEO

Italia şi-a închis graniţele pentru persoanele care vin din 13 ţări, printre care și Republica …