16 octombrie 2019, miercuri
Știrea zilei

Record la Rolls-Royce: S-au vândut cele mai multe automobile din istoria sa de 115 ani

În 2018, producătorul englez de mașini, Rolls-Royce, a stabilit un record pentru vânzările mondiale în istoria sa de 115 ani. Despre aceasta se menționează într-un comunicat de presă primit de editorii „Lenta.ru”, joi, 10 ianuarie.

În total, 4107 de mașini au fost cumpărate de clienți din peste 50 de țări din întreaga lume. Cele mai puternice piețe pentru această marcă au rămas în America Centrală și de Sud, însă creșterea vânzărilor s-a remarcat și în alte regiuni în care marca Rolls-Royce este prezentă.

În Rusia, vânzările de mașini noi au crescut cu 4% față de 2017. Cererea pentru mașinile cu kilometraj prin programul Provenance Pre-Owned a atins, de asemenea, un maxim.


Cel mai căutat model a fost Rolls-Royce Phantom.

Primul Rolls-Royce Cullinan a fost transmis proprietarilor încă din decembrie 2018. Precomenzile pentru aceste automobile sunt plasate până în a doua jumătate a anului 2019.

Rolls-Royce a prezentat oficial primul său SUV (vehicul sportiv-utilitar ) în mai 2018.


Masina a fost numită Cullinan în onoarea celui mai mare diamant din istorie, aflat în Africa în 1905. Noua masina este echipată cu o capacitate de 6.7 litri a motorului și cu 571 cai putere și cu un cuplu motor de 850 Nm.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

TRAFIC SUSPENDAT în centrul Capitalei. Cum va circula transportul de Ziua Orașului?

Primăria municipiului Chişinău informează că în ziua de 14 octombrie 2019, când se marchează Hramul …