Știrea zilei

Reacția Olesei Stamate la decizia PPDA de a-l susține pe Grigore Cobzac la scrutinul din Hîncești

Candidata Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Olesea Stamate, regretă că dreapta politică a ajuns să fie dispersată în vederea scrutinului parlamentar nr. 38 – Hîncești, acolo unde componentele blocului ACUM, PAS și PPDA, susțin candidați diferiți. Contactată de redacția Cotidianul.md, fosta ministră a Justiției a comentat decizia PPDA de a-l susține pe candidatul Grigore Cobzac la scrutinul din 15 martie.

„Este regretabil că s-a ajuns la această situație în general. Faptul că un fost membru PAS … De fapt, dumnealui și-a anunțat candidatura în momentul în care era încă membru PAS. A decis să candideze independent după mai multe discuții pe care le-a avut cu conducerea partidului, la care i s-ar fi propus să candideze.

După mine, faptul că dreapta este din nou dispersată este un lucru regretabil. Sper că s-a făcut tot posibilul, dar știu că s-a făcut suficiente pentru a evita această situație, dar asta este, acum urmează o campanie nu tocmai ușoară, dar vom face tot posibilul să câștigăm”, a spus Olesea Stamate.

Precizăm că duminică, 9 februarie, Platforma DA a anunțat că îl va susține pe candidatul independent, Grigore Cobzac, la alegerile parlamentare noi din 15 martie din circumscripția nr. 28 – Hîncești. Cei din Platforma DA au făcut un apel către PAS pentru a o retrage pe Olesea Stamate din cursa electorală.

Decizie radicală din partea PPDA: Nu o va susține pe Stamate la alegerile din Hâncești | VIDEO

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Parlamentul, „paralizat” și astăzi. Opoziția: Guvernul, sub unele intenții „nobile” și „bune” vrea să ascundă scheme de afaceri | VIDEO

Parlamentul a fost „paralizat” și astăzi. La fel ca ieri, deputații din opoziție au boicotat …