Știrea zilei

Reacția celor vizați în imaginile făcute publice de Ilan Șor: Nu am văzut, nu suntem la serviciu, nu comentăm | VIDEO

Am încercat să obținem reacții de la cei vizați în imaginile făcute publice de către deputatul Ilan Șor. Secretarul CEC, Maxim Lebedinschi nu ne-a răspuns la telefon și nici la mesaje. Președintele Curții de Apel Cahul nu a fost de găsit pentru a obține un comentariu, deoarece instituțiile de stat, inclusiv judecătoriile, au liber.

Ministrul Justiției, Fadei Nagacevschi susține că nu a văzut imaginile publicate de către președintele Partidului Șor și nu le poate comenta fără a le viziona și, respectiv nu știe care putea fi motivul acestei întâlniri.

FADEI NAGACEVSCHI, ministrul Justiției: Nu știu care este situația cu aceste imagini și ce s-a întâmplat, dacă a fost întâlnirea, dacă nu este manipulat video-ul. Dacă a fost întâlnirea, în ce context s-a făcut, dacă într-adevăr este acolo domnul Lebedinschi cu judecătorul.

Și președintele Comisiei Electorale Centrale, Dorin Cimil ne-a declarat că nu cunoaște nimic despre vizita colegului său Maxim Lebedinschi la Cahul.

DORIN CIMIL, președinte CEC: Suntem într-o săptămână în care nu suntem la serviciu de aceea, contactele cu domnul Lebedinschi nu le am pe această durată de timp. Nu știu despre deplasare lui și nu pot să comentez deplasarea altei persoane.

Am insistat să discutăm cu secretarul CEC, Maxim Lebedinschi, acesta însă nu ne-a răspuns la telefon și nici la mesajul pe care i l-am trimis. Totodată, nici purtătorul de cuvânt al președintelui, Carmena Sterpu a refuzat să comenteze subiectul. Președintele Curții de Apel Cahul nu a fost de găsit, deoarece judecătorii și-au sistat activitatea pe perioada situației de urgență din țară.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Detalii despre focarul de infecție de la Bădiceni: 37 de angajați și 115 beneficiari, testați pozitiv la COVID-19

La data de 11 mai, Centrul de plasament temporar pentru persoane cu dizabilități din Bădiceni, …