Știrea zilei

Rafturi golite în magazine. Ministru: Nu e temei de panică în R. Moldova | VIDEO

Panica legată de răspândirea cazurilor de coronavirus începe să pună stăpânire pe moldoveni. Pentru a-și face rezerve de produse alimentare, locuitorii capitalei au dat buzna aseară în magazine. Ministrul Sănătății, Viorica Dumbrăveanu, susține că nu este cazul ca cetățenii să ia magazinele cu asalt.

VIORICA DUMBRĂVEANU, ministrul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale: „Este un efect care l-am monitorizat și l-am văzut absolut în toate țările unde au fost înregistrate cazuri respective. Chiar dacă sunt anumite restricționări vizavi de intrarea, ieșirea din țară și măsuri care sunt întreprinse nu doar de către RM, dar de toate statele care sunt afectate de COVID-19. Importuri de mărfuri și în special aici vorbim și de produse alimentare, va fi asigurat în continuare.”

Menționăm că pe rețelele de socializare au apărut mai multe fotografii, unde se vede cum moldovenii au format cozi imense și au golit rafturile din magazine și supermarketuri, pentru a se asigura cu alimente, iar cele mai solicitate produse sunt carnea și cerealele.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Accident grav la Ștefan-Vodă: 11 persoane au ajuns la spital. Un șofer implicat în impact era în stare de ebrietate

Un accident rutier a avut loc pe traseul Chișinău-Ștefan Vodă, între s. Răscăieți și s. …