Știrea zilei

Proiectul ”Vârsta de Aur” continuă: Vârstnicii din Jora de Mijloc se bucură acum de socializare, agrement, muzică și dansuri

Proiectul ”Vârsta de Aur” continuă să le acorde atenția cuvenită celor vârstnici. Acum și în comuna Jora de Mijloc, datorită Partidului Politic „ȘOR”, persoanele de vârsta a treia au parte de socializare, agrement și desigur muzică și dansuri.

Proiectul de suflet a luat naștere la inițiativa președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor. Astfel, zeci de persoane ajunse la vârsta de aur tradițional se întâlnesc pentru a se simți bine împreună și le sunt recunoscători organizatorilor pentru aceste evenimente dedicate lor, acum și în comuna Jora de Mijloc.

Sărbătoarea ca sărbătoarea îi interesant, îi plăcut pentru oameni, într-o zi de hodină face, într-o duminică ca oamenii să iasă oleacă și să ia exemplu și să participe mai des la așa ceva.

Cu suflet, cu o inimă curată, pentru că atâta avem și noi în satul nostru ceea ce ne bucură și ne mărește inima pentru oamenii din sat, că e foarte vesel.

Mi se pare că e tare bine din partea partidului „ȘOR” că face o întâlnire așa ca să se întâlnească oamenii să mai relaxeze.

Cu un mesaj pentru locuitorii comunei Jora de Mijloc a venit primarul interimar al localității, Sergiu Labliuc:
Încercăm să facem viața tuturor oamenilor, în primul rând de vârsta a treia mai frumoasă și folosindu-mă de această ocazie vreau să vă îndemn să vă distrați, să petrceți timpul plăcut. Totodată vreau să vă spun că în continuare echipa primăriei comunei Jora de Mijloc, Partidul Politic „ȘOR” alături de Marina Tauber, domnul Ilan Șor, încercăm în continuare să facem viața dumneavoastră mai frumoasă.

Clubul ”Vârsta de aur” oferă posibilitatea nu doar de a petrece timpul într-o companie plăcută, dar și de distracție sub ritmurile șlagărelor îndrăgite interpretate de mai mulți artiști, astfel pe scena din Jora de Mijloc au cântat Corina Țepeș și Costi Burlacu.

Tradițional, organizatorii le-au pregătit persoanelor în etate gustări și băuturi răcoritoare, care merg bine după câteva dansuri ritmice. La eveniment sunt felicitați toți cei care își sărbătoresc zilele de naștere. Clubul ”Vârsta de aur” este un proiect dedicat persoanelor de vârsta a treia, pe care Partidul Politic ”ȘOR” îl desfășoară deja 3 ani consecutiv.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Prânzuri calde livrate de restaurantele din Chișinău pentru pacienții și medicii de la spitalul ”Toma Ciorbă” | VIDEO

Ajutor nu prin vorbe, ci prin acțiuni! Restaurantele din capitală s-au solidarizat în susținerea medicilor …