Știrea zilei

Reghina Apostolova, plasată sub control judiciar | VIDEO update

Magistraţii au decis ca deputatul Partidului Politic ”ȘOR”, Reghina Apostolova, să fie plasată sub control judiciar. Hotărârea a fost pronunţată joi, 19 septembrie de către judecătorii de la Judecătoria Chișinău, sediul Ciocana. Menționăm că procurorii au cerut 30  de zile de arest la domiciliu pentru Reghina Apostolova.

După pronunţarea sentinţei, procurorul a spus că Reghina Apostolova a fost  plasată sub control judiciar de către instanța de judecată, deoarece au fost prezentate unele probe de  vinovăţie. Însă, întrebată care sunt ele ea a plecat din faţa jurnaliştilor.

VICTORIA FURTUNA, procuror: „Am solicitat arest la domiciliu deoarece în urma anchetării acestea s-a stabilit că aceasta a încercat să se eschiveze de organul de urmărire penală, ba mai mult, a acţionat în acest sens şi am prezentat instanţei de judecată probe relevante. Care sunt aceste probe relevante? Nu vă pot spune la moment.”

Avocatul Reghinei Apostolova ne-a spus că nu sunt unele dovezi de vinovăţie a  deputatului, totodată el a declarat că de această dată instanţa de judecată a luat o decizie bună.

AURELIU COLENCO, avocatul Reghinei Apostolva: „Dumneaei se află încă la spital după cum eu cunosc, deoarece ea se află într-o stare nu prea bună, o să continue tratamentul. Însă la momentul de faţă instanţa de judecată a ales o măsură de reprimare nu privativă de libertate.”

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Marina Tauber: Guvernarea socialistă ne costă 100 de milioane de lei anual și se laudă cu o donație de jumătate de milion

Prin campania de PR pe care au organizat-o cu ocazia donării salariului pentru combaterea COVID-19, …