Știrea zilei

Președintele raionului Ștefan Vodă, testat pozitiv pentru COVID-19

Președintele raionului Ștefan Vodă, socialistul Vasile Maxim, a fost testat pozitiv la COVID-19. Acest fapt a fost confirmat pentru reporterii Deschide.MD de către reprezentanții Consiliului raional Ștefan Vodă. Astfel, Vasile Maxim este al doilea președinte de raion, infectat cu coronavirus de tip nou, după ce săptămâna trecută a fost testat pozitiv și președintele raionului Cahul, Marcel Cenușa.

Potrivit reprezentanților Consiliului raional, la moment, Vasile Maxim este internat la Chișinău. Totodată, mai mulți reprezentanți ai Comisiei raionale pentru Situații Excepționale se află în autoizolare, având simptome de COVID-19.

Potrivit datelor prezentate de autorități, la moment în R.Moldova sunt înregistrate 263 de cazuri de infectare cu COVID-19. Dintre acestea, 25 de cazuri – în raionul Ștefan Vodă.

De precizat că mai mulți locuitori ai raionului Ștefan Vodă au fost infectați cu COVID-19, după ce un grup de enoriași a vizitat mănăstirea Poceaev, în Ucraina. În urma acestui pelerinaj cu COVID-19 a fost testat pozitiv și preotul.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Încă un medic a fost răpus de Covid-19: „Și-a dedicat peste 40 de ani salvând viețile a mii de copii”

Încă un medic a fost răpus de noul tip de coronavirus. Este vorba despre Profesorul …