Știrea zilei

PRESA: Candidatul PSRM la alegerile parlamentare în circumscripția din Hîncești ar fi fost implicat într-un scandal sexual | VIDEO

Ștefan Gațcan, candidatul socialiștilor la alegerile parlamentare noi în circumscripția 38, din Hîncești, ar fi fost implicat, acum 20 de ani, într-un scandal sexual. Potrivit informațiilor publicate pe un portal de știri, Gațcan ar fi întreținut relații sexuale cu fiica fratelui său. Reporterii deschide.md au intrat în posesia rechizitoriului din dosar, iar sursele ale redacției au povestit că acesta ar fi încercat să-și spele imaginea, insistând pe faptul că ar fi fost șantajat de nepoata sa. Ștefan Gațcan neagă acuzațile.

Deschide.MD a scris că, Ștefan Gațcan, candidatul PSRM la funcția de deputat la scrutinul din 15 martie, ar fi avut relații sexuale cu propria nepoată, care avea pe atunci 19 ani. Potrivit unui document publicat de jurnaliști, ulterior, tânăra împreună cu iubitul său, ar fi încercat să îl șantajeze pe Gațcan cu ajutorul unor materiale compromițătoare. Acesta ar fi căzut de acord să le plătească trei mii de euro, pentru a intra în posesia înregistrării video, însă în momentul în care urmau să fie transmiși banii, iubitul fetei a fost reținut de oamenii legii. Mai târziu, ar fi fost reținută și nepoata lui Gațcan. Aceste acțiuni dar și implicarea unor conducători ai Ministerului de Interne în urmărirea penală, i-au permis candidatului PSRM să evite răspunderea penală, pe faptul săvârșirii infracțiunii de incest. Astfel, Gațcan s-a recalificat singur din infractor în victimă, mai scrie sursa. Candidatul PSRM neagă acuzațiile.

ȘTEFAN GAȚCAN, candidat PSRM la alegerile parlamentare, circ. 38, Hâncești: Este o aberație care nu înseamnă nimic, pentru că cei care au încercat să înfăptuiască acest lucru au stat după gratii, de aceea no comment. Niciun material absolut care să denote faptele invocate acolo și de facto nici nu poate exista.

Portalul mai scrie că pe numele actualului candidat socialist nu a fost pornit un dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de incest, pentru că la acea vreme nu a parvenit nicio plângere în acest sens, nici din partea rudelor și nici din partea fetei.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Fracțiunea PPDA va susține o moțiune simplă împotriva Ministerului Sănătății: anume conducerea Ministerului Sănătății se face vinovată de numărul mare de cazuri COVID-19 în Moldova | VIDEO

Deputatul PPDA, Igor Munteanu susține că anume conducerea ministerului sănătății se face vinovată de numărul …