Știrea zilei

PREMIUL MARE AL CONCURSULUI ”PRIVEȘTE ȘI CÂȘTIGĂ” A AJUNS ACASĂ LA CÂȘTIGĂTOR | VIDEO

Nu credeau în loterii și nu s-ar fi gândit vreodată că se vor se putea alege cu o mașină, participând la concursul ”Privește și Câștigă”, care s-a desfășurat la posturile de televiziune Orhei TV și Televiziunea Centrală. Vorbim despre Norocoși. De această dată, este vorba de o tânără familie cu doi copilași frumoși din localitatea Ignăței, raionul Rezina.

Cei doi soți, plini de emoții, și-au luat astăzi marele cadou acasă

Au trimis doar două mesaje și s-au ales cu un automobil nou-nouț. Bucuria, fericirea dar și emoțiile pozitive au fost de partea lui Iurie Talpa dar și a soției sale Ecaterina. Familia norocoasă ne-a spus că mașina pe care au câștigat-o este ca un vis împlinit pentru că cea pe care o aveau  este foarte veche.

ECATERINA TALPA, câștigătoare: „Este fenomenal, niște emoții pe care, cred că o dată în viață le trăiești și nu se mai repetă, nu se compară cu nimic și îți dai seama că într-adevăr este un dar, este un dar de la Dumnezeu.”

IURIE TALPA, câștigător: „A fost un stres emoțional foarte puternic, dar ajungând acasă este clar că nu am putut dormi prima seară, foarte greu am adormit gândindu-ne cum era posibil, practic nu ne-am gândit că va fi posibil așa, a fost o mare surpriză, o bucurie deosebită.”

Chiar și când s-au făcut cu cheile în mână, nu le venea să creadă că ceea ce li se întâmplă e real. După semnarea tuturor actelor,  Iurie Talpa a devenit proprietar cu acte în regulă a  noii mașini.

Emoțiile au culminat atunci când familia s-a întors în curtea casei cu marele premiu. Ei au fost așteptați de către părinți, cei care cu lacrimi de fericire în ochi, s-au arătat bucuroși de  acest premiu și ne-au spus că au fost luați prin surprindere când au auzit vestea cea mare.

IURIE TALPA, câștigător: „Sunt singur că ceea ce este realitate în primul rând și sunt mândru că am așa bijuterie în ogradă.”

SILVIA PANUȚA, mama Ecaterinei: „Suntem foarte bucuroși, când ne-a spus prima dată nu ne venea a crede  că întradevăr are așa câștig.”

ANATOLIE PANUȚA, tatăl Ecaterinei: „Avem și emoții, avem și bucuri și de toate avem, că așa noroc băieții noștri au avut, nici nu pot să-mi închipui dintre atâtea și la ei a fost așa noroc bun.”

Familia Talpa a adus sincere mulțumiri celor care au organizat această tombolă, totodată, ne-au spus că vor continua să fie cei mai fideli telespectatori ai postului nostru de  televiziune.

ECATERINA TALPA, CÂȘTIGĂTOARE: „Noi ținem să mulțumim administrației OrheiLand, ținem să mulțumim primarului de Orhei, domnului Șor, pentru cadoul generos, pentru că într-adevăr este un lux să-ți permiți un automobil în zilele noastre. Uite că noi avem marea șansă să ne permite m  acest lux și neapărat, neapărat îl vom păstra pentru marea noastră familie.”

Pentru a participa la concurs, în perioada 11 februarie – 11 aprilie, spectatorii au urmărit Televiziunea Centrală și Orhei TV și au trimis prin sms codurile apărute pe ecran, pentru a câștiga premii bănești. În total, pentru cea de-a doua tombolă ”Privește și Câștigă” au fost trimise peste 60  de mii de sms-uri, iar valoarea totală a premiilor a depășit 120 de mii de lei.

Primul automobil, în cadrul primei tombole a concursului ”Privește și Câștigă” a fost câștigat de  către Simion Porcescu, în vârstă de 57 de ani.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cum pot moldovenii din străinătate să ajungă acasă cu avionul. Anunțul Ministerului de Externe

Ministerul Afacerilor Externe și Integrării Europene a venit cu precizări despre organizarea curselor charter excepționale …