Știrea zilei

„Prea devreme… feciorașule.” Tatăl solistului „7 Klase” a venit cu un mesaj de adio | VIDEO

„Nimeni nu este întrebat când dorește să-și ia rămas bun de la această lume. A plecat prea devreme, lăsând în urmă numai tristețe și durere. Dumnezeu să-ți odihnească sufletul, feciorașule.” Acest mesaj de adio, plin de durere, a fost transmis de tatăl lui Cătălin Caragea, solistul trupei „7 Klase”.

Acesta s-a stins din viață la vârsta de doar 22 de ani. Ion Caragea şi-a luat rămas bun de la fiu prin intermediul unei postări publicate pe o reţea de socializare.

Părinții nu vor putea fi prezenți la funeraliile propriului copil, pentru că se află în străinătate, iar din cauza pandemiei de COVID-19 nu pot să-și conducă fiul pe ultimul drum. Cătălin Caragea va fi înmormântat, vineri, în satul Malcoci, raionul Ialoveni, localitate în care locuiesc bunicii săi.

Plecarea prematură a tânărului a adus tristeţe şi în inimile artiştilor de la noi, dar şi din România, printre care și Smiley. Condoleanțe a trimis și studioul de producție muzicală de peste Prut cu care a colaborat formaţia „7 Klase”.

Reamintim că artistul a fost găsit mort, marţi dimineaţă, iar potrivit poliţiei, tânărul şi-a pus capăt zilelor, fără a lăsa niciun bilet de adio.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Măsura izolării pentru 14 zile, suspendată temporar pentru toate persoanele care intră în România

Ambasada României în Republica Moldova informează că măsura izolării la domiciliu/ carantinării instituționalizate se suspendă …