Știrea zilei

Poziția Comitetului Executiv politic al PSRM cu privire la situația politică curentă | VIDEO

Într-un comunicat de presă emis de Partidul Socialiștilor din Republica Moldova, formațiunea descrie poziția Comitetului Executiv al partidului cu privire la situația politică actuală din țară. Ședința Comitetului Executiv a fost convocată pentru a discuta situația politică post-electorală și acțiunile ulterioare ale partidului.

Comitetul Executiv Politic a examinat și a luat act de toate evenimentele care au avut loc până în prezent, în special, invitația din partea PSRM și refuzul formațiunilor constituente ale blocului ACUM de participare la dialog privind depășirea crizei politice, consultările forțelor politice cu prezent, în special, invitația din partea PSRM și refuzul formațiunilor constituente ale blocului ACUM de participare la dialog privind depășirea crizei politice, consultările forțelor politice cu Președintele Republicii Moldova atât în mod separat, cât și în format larg. Socialiștii și-au reiterat poziția, menționând despre prioritățile formațiunii și anume agenda următoarei guvernări, ce concret urmează a fi realizat pentru oameni în domeniul social și economic, care acțiuni se impun  pentru lupta anti-corupție, ce trebuie de făcut pentru a consolida instituțiile statului.

Structura și forma guvernării ocupă un loc la fel de important în agendă.

Dacă în viitorul apropiat nu va fi posibilă găsirea unei soluții comune, adecvate, PSRM nu vede altă cale de ieșire din situația actuală, decât organizarea alegerilor parlamentare anticipate. În urma reuniunii, s-a decis convocarea unei ședințe a Consiliului republican al PSRM, săptămâna viitoare, pentru a discuta și aproba un plan de acțiuni ulterioare ale partidului, se menționează în  comunicatul de presă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Fracțiunea PPDA va susține o moțiune simplă împotriva Ministerului Sănătății: anume conducerea Ministerului Sănătății se face vinovată de numărul mare de cazuri COVID-19 în Moldova | VIDEO

Deputatul PPDA, Igor Munteanu susține că anume conducerea ministerului sănătății se face vinovată de numărul …