Știrea zilei

Polițiștii au dezvăluit motivul dublului omor de la Ialoveni

Reprezentanții IP Ialoveni au confirmat descoperirea a două cadavre pe malul unui iaz din Suruceni, dar și faptul că persoana suspectată de comiterea dublului omor a murit subit, scrie deschide.md.

Silvia Vetcu, ofițerul de presă al IP Ialoveni, ne-a informat că dublul omor a fost comis de un bărbat în vârstă de 35 de ani, dar și faptul că victima a fost anunțată dispărută de către mama sa încă din data de  19 februarie 2020.

„Ieri,  5 martie 2020 poliția a fost informată de o persoană, care a comunicat că femeia de 43 ani ar fi fost omorâta de concubin, un bărbat de 35 ani și ulterior îngropată pe malul iazului Suruceni. La fața locului s-a deplasat poliția, procurorul raionului și medicul legist, unde într-o groapă de pe malul lacului, au fost depistate două cadavre, o femeie de 43 ani și un bărbat de 41 ani, care aveau semne vizibile de moarte violentă și anume plăgi penetrate în regiunea toracelui efectuate cu un obiect ascuțit”, susține Vetcu.

În urma măsurilor de investigație s-a stabilit că omorul ar fi fost comis de concubinul femeii, un bărbat de 35 ani din cauza geloziei și al abuzului de alcool.

„Totodată, este de menționat că în data de 4 martie, într-o încăpere de pe malul lacului Suruceni, a fost solicitată intervenția serviciului de urgență pentru acordarea ajutorului medical unui bărbat de 35 ani, acesta fiind și bănuitul în săvârșirea infracțiunii de dublu omor. Ajunși la fața locului, medicii au constatat decesul bărbatului. Cauza decesului preventiv fiind stop cardiac”, a menționat Vetcu.

Reprezentantul IP Ialoveni, a ținut să mai precizeze că în acest caz a fost pornită cauză penală conform art.145 al.2 CP al RM în cadrul căreia urmează a fi efectuate acțiuni de urmărire penală, inclusiv expertizele medico-legale care vor stabili cu certitudine toate circumstanțele.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

COVID-19: top 10 raioane din Moldova cu cea mai înaltă rată de însănătoșire

La ora actuală, în Moldova sunt confirmate 17 814 cazuri de COVID-19, dintre care 11 …