Știrea zilei

Piața de desfacere din Orhei, tot mai atractivă: Cea mai mare companie de tehnică agricolă a deschis un nou centru comercial | VIDEO

Piața de desfacere din raionul Orhei devine tot mai atractivă pentru agenții economici. Una dintre cele mai mari companii de tehnică agricolă din țară, Agropiese TGR, a deschis un nou centru comercial în localitatea Pelivan. Aici poate fi găsită o gamă largă de utilaje, atât de necesare fermierilor.

De la cele mai mici piese, detalii, baterii, accesorii auto, până la tot felul de aparate, combine și chiar tractoare. Este asortimentul larg de care dispune magazinul specializat, spune directorul acestuia.

ANDREI GARȘINSCHII, director Centrul Comercial Agropiese TGR, Orhei: Acoperim tot segmentul de cauciucuri care ar fi posibil pentru piață, pentru tehnica agricolă, camioane cât și pentru autoturisme. Uleiuri de la cele mai cunoscute până la cele sofisticate.

Agricultorii care sunt și clienții fideli ai acestei rețele de magazine, sunt mulțumiți de calitatea produselor, dar și de prețurile lor.

Trebuia la Chișinău să mergi în toate magazinele după o piesă cât de mică. Acum vii și absolut tot este aici.

Comenzile se execută la timp, rapid, sunt foarte satisfăcut de activitatea unității.

La eveniment au fost prezenți reprezentanți ai Ministerului Agriculturii, oameni de afacere, dar și autoritățile locale din raionul Orhei.

DINU ȚURCANI, președintele raionului Orhei: Vom sări în ajutor. Este vorba despre informare și alte modalități prin care putem să aducem la cunoștință faptul că este aici un prieten bun a producătorilor în raionul Orhei.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: Noi suntem pentru acei investitori care ăți doresc un viitor în Moldova, care, de altfel, vor aduce bunăstarea tuturor orheienilor.

Agropiese TGR importă tehnică din Belarus, Rusia, Italia, dar și de la producătorii autohtoni. Compania are 13 filiale în întreaga țară. Potrivit unui top, Orhei este raionul cu cele mai multe întreprinderi din Moldova, peste 1300 la număr, care au cei mai mulți salariați, mai bine de 11 mii.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cadavrul unui bărbat, depistat într-un ascensor dintr-un bloc de pe bulevardul Moscovei

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost depistat într-un ascensor dintr-un …