Știrea zilei

Piața Centrală din Chișinău se redeschide | VIDEO

Autoritățile din capitală anunță despre redeschiderea Piaței Centrale – din 1 iunie. Declarația a fost făcută astăzi de edilul capitalei Ion Ceban, în cadrul ședinței serviciilor municipalității desfășurate online.

Potrivit primarului, comercianții vor trebui să respecte câteva reguli stricte, pentru a nu răspândi virusul COVID-19.

Totodată, viceprimarul Inga Ionesii a menționat că în această săptămâna se va întruni comisia care va elabora conceptul de modernizare a Întreprinderii Municipale.

Precizăm că aceasta a fost creată la inițiativa aleșilor locali din partea Partidului ”ȘOR” în Consiliul Municipal Chișinău. Propunerea a fost susținută unanim de toate fracțiunile din CMC, iar scopul acestei structuri este de a verifica activitatea Pieței Centrale, pentru a rezolva problemele de salubritate, iar consumatorii să beneficieze de o deservire de calitate.

Amintim că Întreprinderea Municipală a fost închisă în luna martie, iar decizia de redeschidere a acesteia va fi luată de Comisia pentru Situații Excepționale în Sănătate Publică. În această perioadă, comercianții au desfășurat mai multe proteste prin care au cerut permisiunea de a-și relua activitatea.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Case și beciuri inundate. Ploaia din această noapte a făcut ravagii în mai multe localități din țară

Ploaia din noaptea trecută a făcut ravagii în mai multe regiuni din țară, precum localitățile …