Știrea zilei

Petreceri de Hramul Satului organizate de Partidul Politic ”ȘOR”

Partidul Politic ”ȘOR” continuă să organizeze hramuri în localitățile din circumscripțiile 18 și 19. De această dată locuitorii din satele Dâșcova, Seliște dar și Susleni din raionul Orhei au avut parte de surprize și distracție la maxim.

Locuitorii a trei sate din raionul Orhei au avut parte de un hram pe cinste. Micii hramari au avut posibilitatea să se distreze, să facă fotografii cu diferite personaje din poveștile preferate, totodată, au primit dulciuri și baloane din partea Partidului. Toți au rămas plăcut surprinși de evenimentul organizat și ne-au spus că s-au distrat foarte bine.

Și maturii au avut o sărbătoare de neuitat, aceștia au dansat, dar și au cântat împreună cu renumiți interpreți autohtoni. Cei prezenți au adus sincere mulțumiri Partidului Politic ”ȘOR” și au spus că așteaptă cu nerăbdare schimbări și la ei în localitate.

Prezentă la eveniment, Marina Tauber a adus sincere felicitări locuitorilor și a dat asigurări că proiectele inițiate de Partidul Politic ”ȘOR” vor fi implementate în toate localitățile din raionul Orhei. (SNC EA RO

Am vorbit cu dumneavoastră de mai multe proiecte, dumneavoastră mai mulți din cei prezenți aveți și un document semnat de domnul președinte, angajamentul public și dumnealui a declarat că vom continua dezvoltarea fiecărui sat din raionul Orhei și din circumscripția dumnealui, după planul nostru care a fost realizat în raionul Orhei, dar și în Comuna Jora de Mijloc, a declarat  MARINA TAUBER, vicepreședintele Partidului Politic ”ȘOR”

Locuitorii satelor au avut posibilitatea să-l vadă pe președintele fracțiunii, dar și să fie felicitați de către acesta cu prilejul hramului satului.

Eu vreau să vă felicit cu prilejul hramului satului. Vreau să vă urez mult succes, noroc și sănătate. Eu vă promit că noi împreună vom construi cele mai bune localități în care va locui fiecare dintre voi foarte bine. Da, astăzi suntem nevoiți să apărăm raionul Orhei, noi împreună asta vom face pentru viitorul nostru și al copiilor noștri. Eu vă iubesc! Sărbătoare frumoasă, a declarat ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”.

Până în prezent, Partidul ”ȘOR” a organizat hramuri în mai multe localități din țară și va organiza și în continuare astfel de evenimente în satele din circumscripția 18 și 19.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni pentru a se testa la COVID-19 | VIDEO

Laboratoarele medicale private din capitală au fost luate cu asalt de moldoveni. În fiecare zi, …