Știrea zilei

Peste 2500 de cetățeni din diferite regiuni ale țării au aderat, în ultimele săptămâni, la Partidul ȘOR | FOTO

Peste o mie de cetățeni din raioanele Hâncești, Ungheni, Telenești, Ștefan Vodă, Căușeni și Călărași au aderat, în week-endul trecut (16 februarie), la Partidul Politic „ȘOR” în cadrul conferințelor teritoriale ale formațiunii. Săptămâna trecută, alte peste o mie de persoane din nordul țării au aderat la Partidul „ȘOR” pe data de 9 februarie, scrie partidulsor.md.

Creșterea familiei politice a formațiunii politice a fost salutată de deputatul Ilan Șor, liderul partidului.

Ilan Șor a menționat pe pagina sa de Facebook că, de la o săptămână la alta, echipa partidului mai puternică și că partidul va avea un suport mai sigur în implementarea proiectelor social-economice și de cu noii membri.

La conferințele teritoriale s-a discutat despre situația social-economică și politică din țară. Au fost stabilite subiecte ce țin de organizarea internă și prioritățile partidului.

Până la sfârșitul lunii februarie, Partidul „ȘOR” planifică să desfășoare aproximativ 50 de conferințe ale organizațiilor teritoriale.

Săptămâna trecută, în cadrul unor conferințe teritoriale din nordul țării la Partidul „ȘOR” au aderat peste 1000 de noi membri.

Partidul Politic „ȘOR” numără peste 60 de mii de membri.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Partidul „ȘOR” cere guvernării măsuri urgente pentru reintegrarea concetățenilor reveniți acasă

Partidul Politic „ȘOR” cere măsuri urgente pentru crearea condițiilor pentru cetățenii moldoveni care decid să …