Știrea zilei

Peste 120 de șoferi, sancționați într-o singură zi

Peste 120 de șoferi au fost sancționați într-o singură zi, de la intensificarea acțiunilor de monitorizare în traficul rutier. În doar 12 ore, au fost depistați 40 de șoferi suspecți că ar fi condus în stare de ebrietate. În 18 cazuri este vorba despre stare de ebrietatea avansată, transmite IPN.

Inspectoratul Național de Securitate Publică menționează că cinci conducători au refuzat testarea alcoolscopică, iar trei se aflau în stare de ebrietate narcologică. scrie radiochisinau.md.

Noaptea trecută, pe bulevardul Ștefan cel Mare și Sfânt din capitală, 65 de conducători auto au fost depistați în trafic și documentați pentru depășirea limitei de viteză.

Alți 19 șoferi au încălcat regulile de exploatare a vehiculelor, cum ar fi conducerea unei mașini cu încălcarea regulilor de amplasare a numărului de înmatriculare și pentru încălcarea regulilor privind permisul de conducere.

Începând de vineri, timp de zece zile, pe traseele naționale, prezența inspectorilor de patrulare va fi mult mai resimțită. Aceștia, împreună cu colegii din alte subdiviziuni, vor monitoriza respectarea regulilor de circulație și vor sancționa șoferii care depășesc viteza, conduc în stare de ebrietate, nu cedează trecerea pietonilor sau automobilelor cu girofarul pornit.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Datorită proiectului inițiat de Ilan Șor încă o localitate din raionul Orhei va beneficia de iluminat stradal modern | VIDEO

Încă o localitate din raionul Orhei va beneficia de iluminat stradal modern. De această dată, …