Știrea zilei

Peste 100 de familii din municipiul Orhei ar putea primi ajutoare financiare suplimentare | VIDEO

Peste 100 de familii social vilnerabile din municipiul Orhei vor primi ajutoare financiare suplimentare. Asta în contextul în care la ședința consiliului minicipal Orhei a fost pusă în discuție un proiect de hotărâre de a acorda suport bănesc adăugător pentru 112 familii cu venituri modeste. Consilierii au luat act de această problemă și au început lucrul asupra ei, așa încât deja la următoarea ședință întrebarea ar putea fi soluționată.

EVGHENII PISOV , consilier municipal: Consilierul Aga a propus întrebarea pentru susținerea copiilor din familiile cu situația grea. Noi credem că o să fie discutată la primărie, după care va fi introdusă în următorul consiliu.

Pe ordinea de zi s-au discutat 6 proiecte, printre care raportul anual privind transparența decizională, cel de majorare a capitalului social al întreprinderii Orhei Transport , decizia cu privire la casarea bunurilor uzate raportate la mijloacele fixe.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Moldoveni, plasați în carantină după ce o femeie chineză, suspectă de coronavirus, a fost dată jos din trenul Kiev-Moscova

O femeie chineză de 41 de ani a fost scoasă dintr-un tren în stația Suzemka …