12 ianuarie 2020, duminică
Știrea zilei

Percheziții soldate cu reținerea a doi ofițeri de investigație | VIDEO Update

Doi ofițeri din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice din cadrul Inspectoratului Național de Investigații al IGP ar fi fost reținuți. Aceștia ar fi suspectați de luare de mită de la mai mulți agenți economici.

Cei doi ofițeri din cadrul Direcției Investigarea Fraudelor Economice ar fi fost reținuți, după ce masacații CNA și procurorii Anticorupție au efectuat percheziții la domiciliul acestora. Totodată, procurorii Anticorupție și ofițerii CNA ar fi descins și la INI, fapt confirmat de către șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații, Alexei Laza.

ALEXEI LAZA șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații: „Careva rezultate ale perchezițiilor eu nu vă pot spune, perchezițiile sunt efectuate de Procuratura Anticorupție și rezultatul acestor percheziții noi nu o să-l cunoaștem.”


În același timp, Laza spune că nu știe nimic despre reținerea colegilor săi.

ALEXEI LAZA șeful adjunct al Inspectoratului Național de Investigații; „Eu nu cunosc despre acest caz, de asta se ocupă Procuratura Anticorupție.”

Amintim că, la data de 6 septembrie, peste 200 de polițiști au efectuat 145 de percheziții în 26 de raioane ale țării. În urma perchezițiilor au fost reținute 14 persoane suspectate de comiterea infracțiunii de păstrare și comercializare a drogurilor, iar alte 48 persoane sunt bănuite de săvârșirea traficului ilicit de droguri.


 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Tânărul omorât la Costești este condus pe ultimul drum | FOTO

Dumitru Jomir, tânărul de 21 de ani omorât în bătaie în seara de anul nou, …