4 aprilie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Percheziții în clădirea unde a activat „Pro Imobil”. Procuratura vine cu noi detalii | VIDEO UPDATE

În această dimineață au avut loc 13 percheziţii la o companie imobiliară din Chișinău, la domiciliile și în automobilele membrilor unui grup, desemnat criminal organizat, potrivit procuraturii, în temeiul bănuielii rezonabile că ar fi comis abuz de serviciu și evaziune fiscală.

În urma descinderilor au fost ridicate mijloace bănești, documente, telefoane, înscrisuri și suporturi electronice. Potrivit procuraturii, pe parcursul anilor 2018-2019, aceștia ar fi organizat o schema criminală care consta în achitarea salariului în plic angajaților, tăinuirea de contabilitatea întreprinderii a tuturor tranzacțiilor efectuate în domeniul imobiliar și utilizarea mijloacelor bănești primite de la persoane fizice în calitate de arvună în alte scopuri decât cele prevăzute în contract, ceea ce le-a adus prejudicii ultimilor.

Potrivit Proimobil.md care anterior avea sediul în aceeași clădire în care au discins oamenii legii, în perchezițiile efectuate nu sunt vizați actualii agenți și ultimilor. Potrivit Proimobil.md care anterior avea sediul în aceeași clădire în care au discins oamenii legii, în perchezițiile efectuate nu sunt vizați actualii agenți și managementul companiei

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Centrul de triere de la Moldexpo, aproape gata: În ce condiții și când vor fi primiți primii pacienți | VIDEO

Centrul de triere de la Moldexpo este gata în proporție de 90 la sută și …