Știrea zilei

Pentru că șeful IP Orhei o face pe mortul în păpușoi, deputata Tauber i-a adresat o invitație specială

Deputata Partidului „ȘOR”, Marina Tauber, i-a adresat o invitație oficială noului șef al Inspectoratului de Poliție Orhei, Vasile Adașan, la o ședință în cadrul Primăriei Orhei, unde, în după amiaza zilei de azi, va fi discutată relansarea parcului „OrheiLand”, scrie partidulsor.md.

Invitația oficială i-a fost adresată șefului IP Orhei de către deputata Tauber deoarece comisarul nu răspunde la apelurile telefonice și nici la mesajele adresate.

„Dialogul trebuie inițiat în interesele cetățenilor, în special al copiilor, în situația în care poliția blochează abuziv activitatea parcului și au de suferit din cauza aceasta oamenii. Noi promitem că vom face tot posibilul ca „OrheiLand” să lucreze, pentru că este simbolul libertății și al speranței”, a scris Tauber pe Facebook.

Deputata susține că cetățenii își doresc o bună cooperare cu poliția.

„Oamenii sunt gata să ajute poliția, să o respecte și să o asculte, doar atunci când știu că pot miza pe corectitudinea oamenilor legii. Sper să avem un dialog constructiv, pentru binele locuitorilor mun. Orhei”, a menționat Marina Tauber.

Ședința la Primăria Orhei pe subiectul „OrheiLand” va avea loc azi, la ora 16:30.

Amintim că la sfârșitul lunii iunie un număr mare de polițiști au descins la „OrheiLand”, oprind abuziv activitatea celui mai mare din țară parc de odihnă pentru familii sub pretextul pandemiei. Aceștia au făcut trimitere la o hotărâre a autorităților centrale pe care administrația mun. Orhei și a „OrheiLand” a numit-o contradictorie întrucât nici nu a fost semnată sau publicată. Partidul „ȘOR” al cărui echipă conduce mun. Orhei a catalogat acțiunile poliției și a autorităților centrale drept ca fiind selectivă și cu tentă politică.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Pro Moldova cere declararea situației excepționale în agricultură, după seceta care a afectat grav culturile | VIDEO

Pro Moldova cere declararea situației excepționale în agricultură, după seceta care a afectat grav culturile. …