Știrea zilei

Pensionarii din municipiul Orhei au primit ajutor financiar din partea Primăriei | VIDEO

La Orhei lucrurile bune continuă. Astfel, zeci de pensionari din municipiu au primit astăzi ajutor material din partea primăriei, în cadrul proiectului social ”Ajutor Financiar Unic”. Proiectul a fost inițiat de către fostul edil al municipiului Orhei, Ilan Șor și este dezvoltat în continuare de actualul primar, Pavel verejanu. Banii au fost achitați din fondul de rezerva al Consiliului Municipal.

Proiectele sociale au continuitate la Orhei. Zeci de pensionari din municipiul Orhei au beneficiat de ajutor material, din fondul de rezerva al Consiliului Municipal, grație proiectului social ”Ajutor Financiar Unic”, implementat de fostul primar al municipiului Orhei, Ilan Șor. Astfel, prin dispoziţia actualului primar, Pavel Verejanu, pensionarii din municipiu, care au solicitat ajutor din partea primăriei, au primit câte 500 de lei, cei care sunt bolnavi de tuberculoză au beneficiat de câte 800 de lei, iar cu o mie de lei s-au ales cei care au cancer.

Orheienii au adus sincere mulțumiri pentru suportul pe care îl au din partea autorităților locale. Ei și-au exprimat gratitudinea și față de președintele Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor.

„Cu banii aceștia o să mă duc să-mi iau medicamente. Tare mulțumiți, tare și totul a făcut frumos, parcul frumos, la OrheiLand frumos a făcut.”

„Mi-e de ajutor foarte mare. Foarte bine și mulțumesc mult domnului primar și să trăiască și să ne poată ajuta.”

„Iaca lemne trebuie, cărbuni, pentru iarnă trebuie una, alta.”

Edilul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, dar și viceprimarul orașului, Valerian Cristea, le-au promis pensionarilor că vor fi mereu alături de ei și vor face tot posibilul ca aceștia să aibă o viață mai bună.

PAVEL VEREJANU, primar, municipiul Orhei: „Această atenție din partea primăriei și pentru noi este importantă, fiindcă noi înțelegem în ce zile complicate noi ducem această viață.”

VALERIAN CRISTEA, viceprimar, municipiul Orhei: „Fiecare lucru se primește bine atunci când îl faci cu plăcere, iată noi acum am venit cu plăcere înaintea dumnevoastră.”

Proiectele sociale și de infrastructură din municipiul Orhei au fost inițiate de către fostul edil, liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor. Potrivit programului electoral al formațiunii, acestea urmează a fi implementate în toate localitățile, unde la cârma primăriei sunt primari din partea Partidului Politic ”ȘOR”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Utilaje medicale, oferite de compania DFM doctorilor din Republica Moldova: Spitalul de Urgență apreciază înalt donația

Conducerea IMSP IMU adresează sincere mulțumiri Companiei ”DFM” S.R.L, personal dnei Nina Guranda, pentru donația …