Știrea zilei

Pe numele mai multor angajați ai Poliției de Frontieră au fost deschise anchete de serviciu | VIDEO

Infracţiuni și abateri disciplinare la Poliția de Frontieră! Șirul unor ilegalități care s-au desfășurat în unele subdiviziuni de frontieră din sudul și nordul țării a dus la pornirea unor anchete de serviciu, pe numele unor angajați cu funcții de conducere în cadrul instituției.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Poliției de Frontieră, Raisa Novițchi, anchetele de serviciu au fost pornite pe numele a unui șef și a doi șefi adjuncți.

RAISA NOVIȚCHI, purtător de cuvânt , Poliția de Frontieră: „Pot să vă spun că șeful sectorului Poliției de Frontieră, Lopatnic, din cadrul Direcției Regionale Nord Est, cercetat anume, adică există o bănuială că ar favoriza ilegalitățile, trecerea ilegală a bunurilor peste frontieră. Și deja șeful adjunct al Direcției Regional Centru, dar și șeful adjunct al Direcției Regionale Sud sunt cercetați anume pentru vânătoare ilegală în zona de frontieră.”

Raisa Novețchi nu ne-a putut oferi mai multe detalii, din motiv că nu este încă rezultatul cercetărilor. Odată cu finisarea anchetelor, rezultatele acestor vor fi făcute publice, ne-a comunicat purtătorul de cuvânt al Poliției de Frontieră.

Conform unui comunicat emis de instituție, șeful Sectorului Poliției de Frontieră Lopatnic, al Direcției regionale Nord, a fost suspendat din funcție pe perioada desfăşurării cercetărilor.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Alte 82 de cazuri noi de infectare cu coronavirus și încă un deces în Moldova

Autoritățile din Moldova anunță 82 de noi cazuri de îmbolnăvire cu coronavirus și un deces. …