Știrea zilei

PDM propune blocului ACUM funcția de prim-ministru | VIDEO

Democrații nu renunță la încercarea de a-i aduce la masa de negocieri pe reprezentanții blocului ACUM. De această dată PDM a anunțat că le oferă fotoliul de prim-ministru, în cazul în care aceștia acceptă crearea unei coaliții majoritare. Liderii blocului resping oferta.

Dacă până duminică, blocul ”ACUM” nu va da curs invitației de a începe negocierile, atunci, la începutul săptămânii viitoare va fi convocat consiliul politic al PDM, unde vor fi discutați următorii pași în crearea unui coaliții de guvernare, a declarat vicepreședintele formațiunii, Andrian Candu. În prezent, pentru democrați sunt prioritare negocierile cu blocul condus de către Maia Sandu și Andrei Năstase, susține Candu.

Contactat de postul nostru de televiziune, Andrei Nastase a declarat că blocul ”ACUM” exclude orice posibilitate de a acrea o coaliție cu PDM.

Este pentru a doua oară când Partidul Democrat cheamă la negocieri reprezentanții blocului ”ACUM” iar aceștia resping propunerea. De asemenea, Maia Sandu și Andrei Năstase au refuzat și oferta socialiștilor de a se așeza la masa de negocieri.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Doamne, dă-mi minte și putere”: Reacția lui Chicu la opinia Mitropoliei despre cipuri și tehnologia 5G

Premierul Ion Chicu a venit cu o reacție pe pagina sa de Facebook față de …