Știrea zilei

PDM a făcut totalurile campaniei electorale | VIDEO

PDM-ul, de asemenea, a făcut totalurile campaniei electorale. În cadrul unui briefing de presă, președintele Partidului Democrat, Pavel Filip, a enumerat realizările partidului. Totodată, Filip a declarat că este mândru de echipa pe care o are și este încrezător că PDM va avea un rezultat bun în aceste alegeri.

În cadrul unui briefing pentru presă, democratul Pavel Filip a declarat că în campania electorală echipa PDM a realizat lucruri concrete. Totodată, Filip a spus că sunt rezultate prin care au demonstrat că ei știu cum și pot aduce proiecte pentru oameni.

PAVEL FILIP, președintele PDM, deputat: „Doar aleșii locali ai Partidului Democrat au adus realizări concrete, realizări concrete pentru cetățeni, au reparat drumuri, au iluminat străzi, au construit apeducte. Primarii democrați cu suportul Guvernului pe care am avut onoarea să-l conduc au reparat grădinițe, școli, puncte medicale.”

Totodată, Filip susține că doar democrații au majorat pensiile, salariile și au dat pensionarilor câte 600 de lei de Paște și Crăciun. Mai mult, democratul a declarat că este încrezut că PDM va avea rezultate bune la alegeri, iar asta deoarece candidații din partea partidului știu problemele cetățenilor și ale comunităților.”

PAVEL FILIP, președintele PDM, deputat: „Suntem absolut încrezători că vom avea un rezultat bun la aceste alegeri, deoarece știm că toți candidații Partidului Democrat sunt oameni de calitate, buni gospodari, profesioniști.”

În cadrul alegerilor, din partea PDM participă 650 de candidați la funcția de primari și m ii de candidați la funcția de consilieri locali și raionali.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Partidul „ȘOR” propune o strategie de reintegrare a cetățenilor reveniți în țară, deja testată la Orhei | VIDEO

Partidul Politic „ȘOR” cere măsuri urgente pentru crearea condițiilor pentru cetățenii moldoveni care decid să …