Știrea zilei

Pavel Verejanu: Toate proiectele începute în 2015 vor avea continuitate la Orhei | VIDEO

Încă o ediție a celui mai popular proiect din țară dedicat persoanelor în etate ”Vârsta de Aur” a avut loc în parcul Ivanos din Orhei. Evenimentul a strâns zeci de oameni care au venit să asculte melodiile preferate și să socializeze.

Bucuria și dispoziția bună nu au vârstă. Asta au demonstrat-o ani la rând membrii clubului ”Vârsta de Aur”. Weekend-ul trecut ei din nou și-au dat întâlnire ca să comunice și să petreacă timpul într-un mod plăcut.

”Persoanele de vârsta noastră au nevoie să iasă. Ca să mergi la Chișinău să vizitezi muzee e destul de scump, dar aici venim cu drag. E bine să ne întâlnim cu prietenii undeva în afara caselor.”

”Îmi place Orheiul foarte mult. Ilan Șor a făcut multe lucruri minunate pentru oameni, nici nu vrei să pleci de-aici. Această sărbătoare e un eveniment perfect pentru oamenii de vârsta mea.”

Clubul ”Vârsta de Aur” există deja de trei ani și se desfășoară în fiecare raion din țară.

Popularitatea și numărul participanților este în continuă creștere.

PAVEL VEREJANU, candidat la funcția de primar al mun. Orhei, Partidul Politic ”ȘOR”: „Acest proiect a început în 2015, chiar în primele zile, când am venit noi la cârmuirea primăriei Orhei, împreună cu Ilan Șor. Este un proiect care este personalizat atât pentru Ilan, cât și pentru mine personal, fiindcă este dedicat anume oamenilor de vârsta pensionară. Mereu am spus că suntem cu plecăciune pentru acești oameni care au dezvoltat Republica Moldova și cu siguranță acest proiect va continua, de altfel cu a fost pana acum cel puțin de două ori pe lună.”

Venirea iernii nu va fi un impediment pentru desfășurarea evenimentelor clubului. Acestea vor avea loc în spații închise, cu aceeași periodicitate, promite Pavel Verejanu. Mai mult, vor avea continuitate și celelalte proiecte începute în 2015. Este vorba de iluminatul stradal, reabilitarea drumurilor și raparația grădinițelor. Este în fază de proiect și deschiderea unei universități în Orhei, care le va permite localnicilor să obțină studii superioare la ei în localitate și va crea locuri noi de muncă.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ilan Șor către primarii care au aderat la partidul său: Sunt sigur că împreună vom reuși să facem multe lucruri bune pentru a le asigura cetățenilor un trai decent | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și peste 100 …