Știrea zilei

Pavel Verejanu: Clubul „Vârsta de Aur”, pentru oameni de aur | VIDEO

Dans, muzică și bună dispoziție. Sute de persoane vârstnice s-au adunat, tradițional, weekendul trecut, la Orhei, în cadrul evenimentului Clubul „Vârsta de Aur”, organizat de Partidul Politic „ȘOR”. La eveniment a fost prezent și primarul municipiului Orhei, Pavel Verejanu, care le-a mulțumit oamenilor ce și-au dedicat întreaga viață dezvoltării orașului.

Încă o duminică cu cele mai intense emoții și dispoziție de sărbătoare. Socializare, agrement și desigur muzică și dansuri – așa descriu oamenii proiectul Clubului ”Vârsta de Aur”, care a demarat acum 4 ani la inițiativa președintelui Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor.

„Venim să dansăm de mai mulți ani. Îi mulțumim primarului nostru din partea Partidului Politic ”ȘOR”. Uitați-vă ce frumusețe e aici! Îl iubim foarte mult pe Ilan Șor și îl așteptăm. Tot ce a făcut el e ceva de poveste. O poveste devenită realitate.”

„Aici oamenii se întâlnesc, comunică, se dezvoltă. Este un proiect foarte bun. Îi mulțumim mult lui Ilan Șor.”

„E minunat, e foarte bine. Ca Orheiul, în Moldova nu se găsește.”

La eveniment a venit și primarul orașului Orhei, Pavel Verejanu, care a fost întâmpinat cu aplauze furtunoase. Clubul ”Vârsta de Aur” a fost creat pentru ”oameni de aur”, a subliniat Verejanu.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: „Noi permanent am spus că oamenii care știu a munci – trebuie să știe și a se veseli. De aceasta și este implementat acest proiect interesant, vesel, cum este ”Vârsta de Aur”, fiind că dumneavoastră sunteți acei care ați meritat cu adevărat așa un proiect. V-ați dedicat toată viața dezvoltării țărișoarei noastre – iar noi cu plecăciune și cu tot respectul ne închinăm în fața dumneavoastră.”

Totodată, Pavel Verejanu a subliniat faptul că Orheiul este pregătit pentru iarnă și primii fulgi sută la sută. Primarul a menționat, de asemenea că verifică personal toate proiectele și va munci tot timpul spre binele orășenilor.

Amintim că întâlnirile seniorilor în cadrul Clubului ”Vârsta de Aur” se desfășoară al patrulea an consecutiv în mai multe raioane ale țării. Reprezentanții Partidului Politic ”ȘOR” declară că acest proiect, după cum a și fost gândit, este o minunată oportunitate pentru seniori de a petrece timpul frumos.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Orheienii și-au apărat din nou orașul și au decis ca OrheiLand-ul să-și reia activitatea: „Provocările lui Dodon. Ce vină poartă copiii noștri?” | VIDEO

Cel mai mare parc de distracții din Moldova, OrheiLand, și-a reluat activitatea începând de ieri. …