Știrea zilei

Pavel Filip a comentat decizia celor șase deputați de a părăsi Partidul Democrat

Președintele PD, Pavel Filip, a venit cu o reacție pe Facebook referitor la decizia celor șase deputați de a părăsi formațiunea.

„Am luat act de anunțul făcut de acest grup de colegi de a părăsi PDM. Era o decizie previzibilă, având în vedere anumite evenimente din ultimele luni. E vorba de mai mult decât diferențe de viziuni între partid și acest grup și cred că decizia lor este una optimă, care va ajuta atât PDM, cât și acest grup de colegi să evolueze mai departe, inclusiv printr-o posibilă colaborare în viitor pe proiecte de interes comun. În acest moment sunt la București, unde am mai multe întâlniri oficiale, seara voi reveni la Chișinău, se va reuni conducerea partidului și vom prezenta poziția noastră oficială”, a declarat Pavel Filip pe pagina sa de Facebook.

Amintim că, fostul speaker al Parlamentului, deputatul democrat Andrian Candu, a anunțat cu câteva clipe în urmă că, alături de un grup de colegi, printre care și Sergiu Sîrbu, părăsesc Partidul Democrat și creează o altă formațiune. Cei care au decis să plece sunt Andrian Candu, Sergiu Sîrbu, Eleonora Graur, Vladimir Cebotari, Grigore Repeșciuc și Corneliu Padnevici.

Ultima oră! Un grup de deputați, în frunte cu Andrian Candu, părăsesc PDM

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Deputatul a stat tăcut toată ședința, iar în locul lui au vorbit socialiștii | VIDEO

Deputatul dispărut Ștefan Gațcan a revenit în Parlament. Acesta nu a fost surprins în momentul …