Știrea zilei

PAS va susține un președinte al Parlamentului propus de PSRM

PAS a decis că funcția de speaker va aparține socialiștilor, iar PSRM își asumă un guvern ACUM și votează întregul pachet de dezoligarhizare.

O decizie în acest sens a fost adoptată astăzi, în cadrul Consiliului Politic Național al PAS, transmite Știri.md.

„Astăzi, Consiliul Politic Național al PAS, cu 46 de voturi „Pentru” și 1 „Împotrivă” din 47 de membri prezenți, și-a asumat o decizie dificilă prin care să putem debloca situația politică actuală și oferi Moldovei un guvern legitim și democratic. CPN al PAS a decis asumarea unui guvern ACUM și votarea întregului pachet de dezoligarhizare, de scoatere a instituțiilor din captivitate, în urma votării unui speaker propus de PSRM. Decizia nu se bazează pe încredere și parteneriat cu socialiștii, decizia este unica fezabilă să oprească dictatorul să pună stăpânire pe țară pentru următorii 10 ani, cel puțin”, explică PAS.

Membrii PAS sperăm că această decizie va fi împărtășită și de Platforma DA,

„Reiterăm că toate deciziile pe care le vom lua vor fi doar în interesul eliberării cetățenilor de teroare și mizerie”, se arată într-un comunicat emis de PAS.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Ilan Șor către primarii care au aderat la partidul său: Sunt sigur că împreună vom reuși să facem multe lucruri bune pentru a le asigura cetățenilor un trai decent | VIDEO

Echipa partidului Politic ”ȘOR” își mărește rândurile. În ultimele săptămâni, 16 primari și peste 100 …