Știrea zilei

Partidul „ȘOR” transformă orașul Taraclia în una dintre cele mai luminoase localități din sudul țării | VIDEO

Orașul Taraclia se transformă în una dintre cele mai luminoase localități din sudul țării. La doar câteva săptămâni de la demararea programului de iluminare stradală, luminile au fost aprinse în primul din cele șase cartiere ale orașului. Proiectul a fost realizat cu sprijinul echipei Partidului „ȘOR”, la inițiativa liderului formațiunii Ilan Șor. La ceremonia oficială au participat mai mulți locuitori, reprezentanți ai primăriei, membri și susținători ai formațiunii.

Luminile au fost aprinse în cadrul unei ceremonii oficiale, iar oamenii s-au bucurat că străzile, inclusiv cea care duce spre Centrul de Sănătate și grădinița din oraș, vor fi, în sfârșit, iluminate. Pentru prima etapă a proiectului a fost selectat un sector de la marginea orașului, care este însă extrem de populat. În cartier nu a existat niciodată sistem de iluminare, iar infrastructura a fost instalată de la zero.

„Primarul împreună cu Partidul „ȘOR” au promis, înainte de alegeri că va fi lumină și iată că în 10 zile primul cartier a fost făcut.”

„Important este că până la blocul instituției medicale nu a fost lumină de vreo 20 de ani. Oamenii prin întuneric veneau la cei internați.”

„Este bine că va fi lumină în partea centrului de sănătate, deoarece mulți se plâng că era întuneric și în această parte este periculos de mers. Sunt și câini, și tineri diferiți.”

Liderul Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, cel care a susținut realizarea proiectului i-a salutat în direct pe locuitorii orașului. Liderul formațiunii a dat asigurări că în luna aprilie va începe reparația drumurilor și vor fi lansate alte proiecte importante.

ILAN ȘOR, liderul Partidului „ȘOR”: „V-am dat cuvântul că duc personal responsabilitatea pentru primarul ales Veaceslav Lupov. Și vom face, cu întreaga echipă împreună, ca orașul Taraclia să fie numită capitala de sud a Republicii Moldova.”

Iar deputatul Reghina Apostolova a menționat că reprezentanții Partidului „ȘOR” realizează promisiunile pe care le-au făcut, iar o dovadă sunt proiectele implementate în Orhei și Jora de Mijloc.

REGHINA APOSTOLOVA , deputat Partidul „ȘOR”: „Locuitorii orașului Taraclia și ai altor 42 de localități, unde au fost aleși reprezentanții partidului „ȘOR”, și-au dorit schimbări. Oamenii l-au ales pe Veaceslav Lupov primar de Taraclia. Cum spunea Ilan Mironovici, în acele regiuni unde partidul ȘOR se va bucura de încredere, schimbările vor veni imediat.”

În total, pentru primul sector iluminat din Taraclia s-au instalat peste 250 de becuri LED.

Totodată, pentru iluminarea totală a orașului vor fi montate 65 de kilometri de rețea electrică și vor fi instalate peste 2500 de LED-uri, cu un consum redus de energie. De asemenea, vor fi modernizate 32 de stații de transformare și va fi instalat un sistem inteligent de conectare și deconectare a becurilor la anumite ore.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Cadavrul unui bărbat, depistat într-un ascensor dintr-un bloc de pe bulevardul Moscovei

Cadavrul unui bărbat în vârstă de 48 de ani a fost depistat într-un ascensor dintr-un …