Știrea zilei

Partidul „ȘOR” nu intenționează să creeze coaliții, dar este gata să susțină un nou Cabinet de Miniștri

Partidul Politic „ȘOR” a anunțat, într-un comunicat de presă, că este dispus să susțină orice inițiativă pentru demiterea „guvernului periculos și antipopular Chicu-Dodon”. Partidul „ȘOR” a chemat opoziție să se consolideze pentru formarea unui nou Cabinet de Miniștri, precizând însă că nu intenționează să formeze coaliții sau alianțe majoritare.

Partidul „ȘOR” susține că Moldova traversează cea complicată perioadă de la declararea independenței, țara se află în pragul falimentului, iar viitorul țării este pus în pericol.

„În loc să soluționeze problemele actuale ale cetățenilor, guvernul se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon, contribuie la hoții, instaurarea unui regim dictatorial și se ocupă de organizarea campaniei preelectorale a lui Igor Dodon”, se arată în comunicat.

Formațiunea politică cheamă opoziția să-și conjuge eforturile pentru a exprima vot de neîncredere „acestui guvern periculos”, dar subliniază că nu planifică crearea unor coaliții și alianțe, deoarece partidele parlamentare au platforme politice diferite.

Partidul „ȘOR” și-a anunțat disponibilitatea de a susține învestirea unui nou Cabinet de Miniștri, care va lucra pentru binele oamenilor, iar formațiunea se angajează să susțină proiectele de legi îndreptate spre îmbunătățirea vieții oamenilor.

„A venit timpul când toți trebuie să uităm divergențele și dezbaterile politice și să ne unim eforturile pentru un scop comun – salvarea Republicii Moldova”, se mai arată în comunicat.

partidulsor.md

  •  
  •  
  • 1
  •  

Citește și

Ilan Șor a răspuns la acuzațiile lui Igor Dodon: Atacurile nefondate în adresa Partidului ”ȘOR”, intenția de a pune vina pe umeri străini | VIDEO

Atacurile nefondate în adresa Partidului Politic ”ȘOR”, intenția de a pune vina pe umeri străini, …