Știrea zilei

Partidul Șor declară despre persecutarea politică a liderului formațiunii, Ilan Șor | VIDEO update

„Astăzi, 26 iunie, actuala guvernare și-a arătat adevărata față, desfășurând acțiuni represive împotriva lui Ilan Șor”. Este reacția Partidului Politic „ȘOR” la cele câteva decizii ale procurorilor, luate într-o singură zi. Într-un comunicat plasat pe site-ul oficial al Partidului, se menționează că deciziile respective sunt „îndreptate împotriva libertății și drepturilor deputatului, liderul opoziției parlamentare, unul dintre martorii cheie în dosarul furtului  bancar, Ilan Șor.”  

Partidul ”ȘOR” consideră că toate aceste decizii nu sunt întâmplătoare, fiind cu toții „martorii unei campanii denigratoare împotriva lui Ilan Șor.”

Declarația Partidului Politic „ȘOR”: „Noua putere se pretinde a fi ”europeană” și să activeze în normele democratice, dar totul este la nivel de vorbe. În realitate însă, chiar din primele zile, actuala guvernare se răzbună și încearcă să preseze oponenții politici prin acțiuni de intimidare și frică.

În acest context, Partidul ”ȘOR” reiterează:  Nu o singură dată am anunțat că odată ce susținătorii lui Filat și ai lui Platon vor veni la putere, nu vor pierde șansa pentru a se răzbuna pe Ilan Șor. Mai mult, vor face tot posibilul să înceapă urmărirea penală, în baza faptelor mincinoase și să încerce să distrugă oponentul politic. De asemenea, anterior am avertizat că acest proces va fi influențat politic și se va face presiune asupra magistraților. Astăzi, actuala guvernare a confirmat temerile noastre și au început să-și supună Procuratura, pentru a face presiuni asupra oponentului său.Partidul ”ȘOR”, subliniază că liderul formațiunii politice și președintele fracțiunii parlamentare, Ilan Șor, întotdeauna a acționat în numele legii și a colaborat cu organele de anchetă pentru a-și demonstra nevinovăția, iar sancțiunile împotriva politicianului, inclusiv a celor legate de bunurile sale, vor fi anulate în curând, ca fiind neîntemeiate. ”Nu avem nicio îndoială că  Partidul ”ȘOR”, subliniază că liderul formațiunii politice și președintele fracțiunii parlamentare, Ilan Șor, întotdeauna a acționat în numele legii și a colaborat cu organele de anchetă pentru a-și demonstra nevinovăția, iar sancțiunile împotriva politicianului, inclusiv a celor legate de bunurile sale, vor fi anulate în curând, ca fiind neîntemeiate. ”Nu avem nicio îndoială că dreptatea va triumfa, iar sancțiunile aplicate astăzi vor avea o evaluare politică și juridică adecvată, se mai menționează în comunicatul partidului.” – se mai menționează în comunicatul partidului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …