4 aprilie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Partidul ”ȘOR” continuă să-şi mărească familia: Doar în acest weekend, încă 1.500 de persoane au devenit membri ai formațiunii | VIDEO

Partidul Politic ”ȘOR” continuă să-şi mărească familia. Doar în acest weekend, circa 1.500 de persoane au devenit membri cu acte în regulă. Carnetele de partid au fost înmânate în cadrul unor conferințe teritoriale desfășurate în Briceni, Drochia, Soroca, Sângerei, Bălți, Criuleni, Anenii Noi, dar şi alte raioane ale ţării. Potrivit reprezentanților formațiunii, creșterea numerică semnificativă demonstrează că partidul, condus de Ilan Şor, a demonstrat că are capacitatea necesară să efectueze schimbări majore la nivel de țară și să dezvolte infrastructura Moldovei, în timp record.

Îndată ce şi-au primit carnetele de membru, oamenii au avut posibilitatea să discute cu reprezentanţii Partidului Politic ”ȘOR” din teritoriu, care le-au explicat prioritățile formațiunii în localitățile pe care le reprezintă.

GHENADIE FORMANIUC, preşedintele OT Bălţi, Partidul Politic „ŞO R” : Ne vom strădui ca proiectele Partidului ”ȘOR” să fie implementate şi aici, în oraşul Bălţi. Pentru că un asemenea proiect, de exemplu, ca transportul gratuit în orele de vârf, eu cred că va fi de folos.

SERGHEI ENENCO, preşedintele OT Criuleni, Partidul Politic „ŞOR”: Partidul ”ȘOR” este singurul partid care se gândeşte la oameni, la viitorul lor şi la viitorul copiilor.

În cadrul conferințelor, orașul Orhei este prezentat drept cel mai de succes exemplu pentru dezvoltarea localităților, asta în condițiile în care numeroase proiecte au fost implementate la inițiativa Partidului Politic „ȘOR”.

PAVEL VEREJANU, primarul municipiului Orhei: Partidul ”ȘOR” merge înainte şi suntem foarte bucuroşi şi încântaţi. Eu la fel, ca şi colegii mei deputaţi, circulăm în zilelele de sâmbătă și duminică la aceste conferinţe, ca să le strângem o mână caldă, să le urăm drum bun înainte în interiorul Partidului „Şor” pentru că împreună cu Partidul „Şor” vom aduce prosperitatea în Republica Moldova.

Prezentă la întâlnirile cu membrii noi, deputatul Reghina Apostolova, adeclarat că încrederea oamenilor în Partidul „ȘOR” crește de la o zi la alta, iar motivul este că reprezentanții acestuia nu uită de promisiunile pe care le-au făcut.

REGHINA APOSTOLOVA, deputat Partidul Politic „ȘOR”: Deputaţii fracţiunii noastre cu toţii lucrează în republică, în Chişinău, şi astfel atenţia Partidului „Şor” creşte pentru că se formaţiunea se axează pe fapte concrete. Am promis – facem pentru că oamenii vor să trăiască mai bine. 

În cadrul reuniunilor, într-o adresare video a vorbit și liderul Partidului „ȘOR”, Ilan Șor, care i-a salutat pe noii săi colegi și le-a mulţumit pentru încredere. Acesta i-a asigurat pe cei prezenți că Republica Moldova va deveni asemenea municipiului Orhei – cu drumuri bune, iluminat stradal, dar şi cu numeroase proiecte de modernizare implementate cu succes.

ILAN ŞOR, preşedintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: Dragi prieteni, Partidul „Şor” a dovedit că Moldova poate să prospere, noi putem să facem în aşa fel încât oamenii să se mândrească cu ţara lor. Astăzi n oi vom construi această ţară în fiecare raion unde vom câştiga şi eu sunt sigur că foarte curând noi vom face astfel de lucruri în toată ţara. 

Faptele concrete, responsabilitatea şi proiectele care au schimbat esențial imaginea Orheiul sunt principalele motive pentru care oamenii din municipiul Bălţi şi orașul Criuleni au decis să adere la Partidul Politic „ȘOR”.

Eu doresc ca la noi în Bălţi să fie tot aşa ca în Orhei, să ne ajute domnul Şor şi pe noi.

Numai în acest partid cred, în rest, nu pot să cred pe nimeni pentru că nu ai în cine crede.

Este un partid care este alături de popor, care are grijă de bătrâni, în primul rând, şi de copii.

Cum este în Orhei nu este în alte oraşe. Orheiul este super. Este curat, este bine, parcă şi lumea e mai culturală.

În prezent, Partidul Politic ”ȘOR„ numără aproximativ 60 de mii de membri de partid, iar organizațiile teritoriale sunt prezente pe tot teritoriul țării.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE | Declarații de presă ale deputatului PP „ȘOR”, Denis Ulanov, cu tema „Incompetență sau rea intenție? Procedura de angajare a răspunderii, în contradicție flagrantă cu hotărârea Curții Constituționale”