Știrea zilei

Partidul „ȘOR” are tot mai mulți simpatizanți. Fracțiunea politică și-a completat rândurile cu noi membri, în sudul țării | VIDEO

Rândurile Partidului Politic „ȘOR” cresc de la o zi la alta. Aproximativ 500 de membri noi au aderat la organizațiile teritoriale ale formațiunii din Comrat și Taraclia. Noii reprezentanți au fost felicitați și de președintele Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, care le-a mulțumit pentru încredere.

Carnetele de partid pentru noii membri au fost înmânate în cadrul Conferințelor Teritoriale din raioanele Taraclia și Comrat. Noii membri și-au motivat decizia de a adera la Partidul Politic “ȘOR” prin faptul că, în opinia lor, formațiune este singura care poate schimba spre bine viața oamenilor.

Văd o perspectivă în acest partid. Și cred partidul va reuși tot ce și-a propus. 

Practic a fost demonstrat. Au spus că vor deschide magazine sociale, au deschis. Farmacia socială au deschis-o. Iluminatul stradal este în proces. Condiții pentru oameni se fac.

-Să fie de lucru, salariile să fie acceptabile. -Credem în ei. Considerăm că viitorul se va schimba și vom trăi mai bine.

Primarul din orașul Taraclia, Veaceslav Lupov, le-a urat bun venit noilor membri.

VEACESLAV LUPOV, primarul orașului Taraclia: Astăzi nu este doar despre primirea voastră în partid, dar și viața voastră se va schimba radical, deoarece anume prin ajutorul dumneavoastră vom putea îmbunătăți lucrurile în țară.

Vicepreședintele formațiunii Marina Tauber, prezentă la evenimentul din Comrat, a anunțat că deputatul Reghina Apostolova a fost delegată de președinte Ilan Șor să reprezinte fracțiunea parlamentară a Partidului „ȘOR” în cadrul grupului parlamentar de lucru privind asigurarea funcționalității UTA Găgăuzia. Totodată, le-a mulțumit celor prezenți pentru ospitalitate.

MARINA TAUBER, deputat Partidul Politic „ȘOR”: Noi am devenit o familie mare. Și modul în care suntem primiți de dumneavoastră este rezultatul faptului că Ilan Mironovici își impune principii, iar tot ce vorbește se realizează.

Surpriza evenimentului a fost mesajul video venit din partea președintelui Partidului Politic „ȘOR”, Ilan Șor, care le-a mulțumit pentru încredere.

ILAN ȘOR președintele Partidul Politic „ȘOR”: Vreau să știți că pentru partid este o onoare că aveți încredere în noi, împreună cu Veaceslav Lupov. Eu îmi dau cuvântul că pentru încrederea acordată noi nu vom dezamăgi. Vom face tot posibilul să fiți mulțumiți.

Formațiunea condusă de Ilan Șor și-a început activitatea politică în mod activ în toamna anului 2016, având în palmaresul său, până la acea dată, o victorie în alegerile locale din Orhei. În prezent, prin structurile sale, partidul acoperă majoritatea raioanelor din țară.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

„Ajută-l să plece”: Pro Moldova a lansat o campanie anti-Dodon

Partidul Pro Moldova a inițiat o campanie împotriva președintelui Igor Dodon. În acest scop, formațiunea …