Știrea zilei

PARTIDUL „ȘOR” A MAI ILUMINAT O LOCALITATE DIN CIRCUMSCRIPȚIILE SALE | VIDEO

Satul Târzieni, raionul Orhei, este o nouă localitate în care Partidul Politic „ȘOR” a instalat iluminatul stradal, în cadrul unui amplu proiect infrastructural care vizează toate cele peste 100 de localități din circumscripții 18 și 19, acolo unde formațiunea a învins la alegerile parlamentare.

Lucrările de instalare a sistemului de iluminare stradală la Târzieni au fost realizate în timp record – mai puțin de trei săptămâni. Echipele de muncitori au montat aici peste 70 de becuri LED economice, au tras mai mult de 2.000 de metri de cablu și au instalat panouri de automatizare. Locuitorii din Târzieni spun că având în vederea experiența legată de partide și politicieni, au avut dubii în promisiunea făcută de Partidul Politic ȘOR că va realiza transformă reale în toate cele 104 localități. În schimb, acum s-au convins că este singura formațiune care își respectă angajamentele electorale.

„Mulțumim lui domnu Șor din suflet că ne-a luminat strada și ne aduce magazin în sat că noi suntem bătrâni și nu ne putem duce la oraș.”


„Foarte bine. Mulțumim pentru ajutorul care l-am primit și că avem lumină în sat. Chiar mulțumim.”

„Pe mine mă dor picioarele și noaptea până acum trebuia lanternă, iar acum parcă merg prin Paris.”

„Înainte era foste întuneric și era greu în special pentru bătrâni. Acum deja se vede tot”, spun bucuroși oamenii.


La inaugurarea iluminatului stradal în satul Tîrzieni a participat și vicepreședintele Partidului ”ȘOR”, Marina Tauber, care a fost întâmpinată cu pâine și sare. Ea a dat asigurări că proiectele de infrastructură ale Partidului ”ȘOR” la Tîrzieni , precum și în toate celelalte localități, vor continua cu reparația drumurilor și reabilitarea instituțiilor medicale și de învățământ.

MARINA TAUBER, vicepreședinte al Partidului Politic ”ȘOR”, deputat: „Noi am început toate reformele noastre de infrastructură din municipiul Orhei și din comuna Jora de Mijloc, anume de la proiectul acesta, iluminatul stradal. Pentru noi este un proiect prioritar pentru că reprezintă în primul rând securitatea locuitorilor, copiilor și nepoților dumneavoastră.”

Liderul Partidului Politic ”ȘOR”, Ilan Șor, a declarat că viața celor 104 localități din circumscripțiile 18 și 19 se va schimba spre bine, iar iluminatul stradal este abia primul pas. Mai mult, liderul fracțiunii a spus că partidul își asumă și cheltuielile pentru consumul de energie electrică în prima perioadă.


ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Ne-am asumat și facturile de curent electric pentru iluminarea stradală, ca localitățile să nu trebuiască să caute bani pentru aceasta. De aceea, în timp ce unii pălăvrăgesc despre politică noi lucrăm așa cum am făcut-o și cum o vom face-o în continuare. Îi îndemnăm pe toți politicienii să înceapă să lucreze. E timpul să facă lucruri bune pentru oameni.”

Seara s-a încheiat cu un concert al renumitului ansamblu „Brio Sonores”, iar festivitatea a culminat cu un impresionant foc de artificii.


Instalarea iluminatului stradal la Târzieni face parte dintr-un amplu proiect infrastructural lansat după alegerile parlamentare de Partidul ȘOR în cele 104 localități din circumscripțiile în care a învins la alegeri. Iluminatul stradal este doar prima etapă, satul Târzieni fiind deja a treia localitate în care a fost finalizat, iar în alte câteva zeci de localități se desfășoară lucrările.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Un moldovean a cerut de la fosta soție pensie de întreținere, invocând că aceasta lucrează peste hotare și dispune de surse suficiente

Un moldovean și-a acționat în judecată fosta soție, plecată din țară, solicitând de la aceasta …