Știrea zilei

Partidul ȘOR a început să colecteze semnături în sprijinul candidatului său în circumscripția uninominală Hâncești | VIDEO Update

Partidul Politic ”ȘOR” a început să colecteze semnături în sprijinul candidatului său în circumscripția uninominală Hîncești, Vitalie Balinschi, în cadrul alegerilor parlamentare noi.

Potrivit unui comunicat al partidului, prima care și-a înregistrat grupul de inițiativă în Consiliul electoral al circumscripției electorale a fost echipa Partidului ”ȘOR”, care și-a lansat, de luni, activitatea în localitățile din circumscripția nr. 38 Hîncești.

Amintim că, pe 20 ianuarie, președintele Partidului ”ȘOR”, Ilan Șor, l-a prezentat, într-un briefing de presă, pe candidatul partidului – Vitalie Balinschi, vicepreședintele formațiunii politice. Ilan Șor l-a descris ca pe un profesionist, manager experimentat și o persoană integră.

La rândul său, Balinschi a chemat cetățenii din circumscripția Hîncești să-i susțină candidatura și și-a exprimat disponibilitatea de a deveni „deputat personal al fiecărui cetățean al orașului și municipiului Hîncești”.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Fracțiunea Partidului ȘOR i-a exprimat vot de neîncredere ministrului Justiției

Fracțiunea parlamentară a Partidului Politic „ȘOR” cere demisia ministrului Justiției, Fadei Nagacevschi, din cauza presiunilor …