Știrea zilei

Partidul Politic „ȘOR” va participa activ la alegerile locale | VIDEO update

Partidul Politic Politic „ȘOR” va desemna candidați în majoritatea localităților din Republica Moldova la scrutinul din 20 octombrie, anunță într-un mesaj, liderul formațiunii, Ilan Șor. În același mesaj el se referă la presiunile la care este supusă formațiunea pe care o conduce și colegii săi de partid, dar, menționează că, în pofida acestora, Partidul „ȘOR” va continua  să facă lucruri bune pentru cetățeni.

Partidul Politic ”ȘOR” a decis să participe activ la alegerile locale, în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor, anunță Ilan Șor.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Sunt bucuros să vă anunț astăzi că, în urma multiplelor solicitări din partea cetățenilor țării noastre, Partidul „ȘOR” a decis să participe la alegeri în majoritatea localităților țării, inclusiv în Capitală.  Da, sunt convins, după victoria candidatului nostru în localitatea Dvs. vom putea obține aceleași rezultate pe care  le-am obținut la Orhei. Dragi prieteni, iubiți cetățeni ai Republicii Moldova, eu vin!”

Deputatul mai amintește că anume echipa sa a demonstrat la Orhei că în Moldova se  poate trăi altfel decât au fost obișnuiți cetățenii Moldovei până acum.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Exemplul de la Orhei a demonstrat că Moldova poate avea drumuri bune, iluminat stradal modern, că în Moldova pot fi construite noi parcuri, că în Moldova pot fi grădinițe pentru copii confortabile, că poate fi asigurat transport public de calitate. Noi am demonstrat că în Moldova se poate trăi bine.”

În opinia politicianului, anume realizările echipei sale i-au făcut atâția dușmani.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Eu înțeleg că acest lucru nu convine niciunui partid politic, pentru că în timp ce toți discută și pălăvrăgesc, doar Partidul „ȘOR” face. Și doar Partidului ”ȘOR” i-a reușit să demonstreze că în Moldova se poate trăi altfel. Da, eu înțeleg că nu ne doresc și anume din acest motiv ne hăituiesc și ne supun presiunilor. Așa cum a spus Mark Twain după ce și-a citit necrologul „zvonurile despre moartea mea  sunt prea exagerate.”

Amintim că după ce a fost ales primar, în iunie 2015, Ilan Șor a realizat un șir de proiecte revoluționare la Orhei. Grație implementării Proiectului social, ”Capitalul matern”, rata natalității în municipiu a crescut considerabil.  În acest timp au fost reparate zeci de km de drumuri și trotuare, zeci de curți, au fost sădiți mii de arbori și arbuști. În municipiu s-au construit zeci de terenuri de joacă și s-au instalat mii de piloni de iluminat stradal. Sute de persoane au revenit la Orhei datorită programul local  „Moldova e casa mea”, s-au construit locuințe sociale, grădinițele sunt modernizate, iar copii sunt alimentați cu mâncare preparată după standardele europene. Pe străzile  Orheiului circulă zilnic gratuit unități noi de transport în orele de vârf. Astfel, orheienii sunt  convinși că orașul lor a depășit capitala, la capitolul nivelului de viață!

Iar cel mai mare parc de distracții din Republica Moldova, OrheiLand, tot la Orhei se găsește.  Acesta este considerat cel  mai popular proiect al fostului edil, deputatul Ilan Șor.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Viorel Morari: Mai mulți deputați socialiști urmau să rămână fără imunitate | VIDEO Update

Patru deputați socialiști vizați în dosarul privind finanțarea Partidului Socialiștilor din surse externe ar fi …