Știrea zilei

Partidul Politic ”ȘOR” și-a prezentat candidatul pentru alegerile locale din municipiul Orhei

Partidul Politic ”ȘOR” și-a prezentat candidatul pentru alegerile locale din municipiul Orhei, care vor avea loc în data de 20 octombrie. Este vorba de Pavel Verejanu, președinte al fracțiunii „Pentru Orhei” în consiliul municipal. La fel, în 2018, Verejanu a fost candidat la funcția de primar al municipiului Bălți, iar la scrutinul din februarie, a candidat la funcția de deputat în circumscripția nr. 10.

Prezentarea candidatului Partidului Politic ”ȘOR” la alegerile locale din 20 octombrie în muinicipiul Orhei a avut loc cu mult fast. Evenimentul s-a desfășurat în Parcul Ivanos, unde au participat sute de oameni, alături de echipa candidatului. Verejanu a declarat că a decis să candideze pentru a continua proiectele de infrastructură și sociale, începute de fostul primar și actualul deputat Ilan Șor.

Să susțină candidatul au venit și deputații fracțiunii parlamentare a Partidului Politic ”ȘOR”. Iar locuitorii municipiului Orhei spun că au mari așteptări de la viitorul candidat care, speră ei, va fi un bun gospodar ca Ilan Șor.

Amintim că din 2015, primăria municipiului Orhei a fost condusă de Ilan Șor. Iar în prezent, Diana Memeț deține interimatul. Alături de echipa sa, Ilan Șor a reușit să implementeze zeci de proiecte, iar Orheiul a devenit de nerecunoscut, fiind unicul oraș din țară unde infrastructura este asemenea celei din țările europene.

Printre cele mai importante proiecte se numără construcția celui mai mare parc de distracții din țară ”OrheiLand”, au fost reparate capital grădinițele de copii, reparate zeci de străzi și artere important. La fel, s-a reușit reconstrucția parcurilor și aleelor din oraș, dar și funcționarea primului centru de plasament din țară pentru maidanezi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

LIVE: COVID-19: 32 de cazuri noi confirmate în ultimele 24 de ore

Autoritățile din Moldova anunță 32 de cazuri noi de îmbolnăvire cu coronavirus. Anunțul a fost …