Știrea zilei

Parlamentul scoate la vânzare mai multe unități de transport. Cum poți participa la licitație

Parlamentul a scos la licitație cu strigare un lot de mașini, format din 18 unități, neutilizate de către instituției. Este vorba de 12 automobile de model BMW și alte 6 diverse mărci. Pe lângă cele 12 BMW-uri scoase la licitație, Parlamentul mai propune spre vânzare și unele mijloace de transport de producere rusească, camioane, basculante și chiar un tractor. Cel mai vechi autoturism este fabricat în anul 1990, iar cel mai nou în 2003, scrie realitatea.md.

Licitația urmează să se desfășoare în sediul Direcției Transport a Parlamentului, pe adresa municipiul Chișinău, str. A. Corobceanu nr. 10, et. 4, sala de ședință, la data de 11 martie curent, ora 10:00.

La licitație vor fi admise persoane fizice și juridice Moldova, precum și persoane fizice și juridice străine. Participanții la licitație vor prezenta: cererea de participare în forma stabilită; copia de pe actul de identitate al cumpărătorului – pentru persoane fizice; extrasul din Registrul întreprinderilor și organizațiilor din Republica Moldova – pentru persoane juridice; procura pentru dreptul de efectuare a tranzacțiilor, după caz; actul bancar de confirmare a depunerii unui acont în mărime de 10% din prețul inițial de vânzare al unitătii de transport pe contul Secretariatului Parlamentului Republicii Moldova.

Cererile de participare și documentele se pot depune cu cel puțin o zi înainte de data desfășurării licitației pe adresa organizatorului licitației „Lexasigur” S.R.L., Chișinău, str. Columna nr. 162, bir. 303 (tel. 069045941).

Prețul biletului de participare la licitație constituie 300 de lei, care urmează a fi transferați pe contul Secretariatului Parlamentului.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Peste 10.700 de cupluri au divorțat. Cele mai predispuse au fost căsniciile cu perioada de până la cinci ani

Peste 10.700 de cupluri au divorțat în 2019. Cel puțin asta arată datele Biroul Național …