22 februarie 2020, sâmbătă
Știrea zilei

Panică în Capitală: O persoană a împușcat în geamul unui troleibuz plin cu pasageri | VIDEO UPDATE

Focuri de armă de ”Hramul Orașului„. O persoană necunoscută a împușcat în geamul unui troleibuz de pe ruta numărul 22. În vehicul erau mai mult de 30 de persoane. Din fericire, nimeni nu a avut de suferit.

Incidentul a avut loc în această dimineață la intersecţia străzilor Ion Creangă cu Eugen Coca din sectorul Buiucani al Capitalei. Din primele informaţii se cunoaşte că s-a tras dintr-o armă pneumatică. Potrivit directorului general al Regiei Transport Electric, Dorin Ciornîi, nimeni dintre pasageri nu a avut de suferit, oamenii s-au ales cu o sperietură zdravănă.

Șoferul troleibuzului a fost anunțat de către pasageri despre defecțiuni la un geam, șoferul a staționat unitatea de transport după care a văzut o gaură la geam. A fost chemată poliția, a declarat DORIN CIORNÎI, directorul general al Regiei Transport Electric.

Dorin Ciornîi ne-a mai spus că troleibuzul a fost scos de pe linie și înlocuit cu un altul. Mai mult, de la începutul anului este al treilea caz când în troleibuzele municipale sunt efectuate împușcături din armă.

Potrivit ofițerului de presă al poliției capitalei, Svetlana Scripnic, oamenii legii urmează să investigheze toate circumstanţele producerii incidentului.

  •  
  •  
  • 3
  •  

Citește și

Șofer din Chișinău, filmat cum voia să calce un pieton | VIDEO

O mașină a fost surprinsă cum încearca intenționat să lovească un pieton pe o stradă …