Știrea zilei

OSCE, îngrijorată de anchetarea directorului Sputnik-Moldova | VIDEO

OSCE se arată îngrijorată de anchetarea directorului agenției Sputnik-Moldova, Vladimir Novosadiuc. Despre acest fapt a scris pe pagina sa de twitter reprezentantul organizației pentru libertate în mass-media, Harlem Desir, menționând că aşteaptă mai multe detalii despre cazul dat.

Harlem Desir și-a exprimat îngrijorarea cu privire la anchetă lansată de procuratură pe o rețea de socializare.

HARLEM DESIR, reprezentant OSCE pentru libertatea presei: „Sunt îngrijorat de ancheta împotriva șefului Sputnik-Moldova, Vladimir Novosadiuc, care a fost reținut și interogat de agențiile de ordine din Moldova. Sunt în aşteptarea mai multor informaţii pe acest caz.”, a scris acesta.

Amintim că ieri procurorii au efectuat percheziții la domiciliile și birourile mai multor persoane, implicate în aceeași cauză penală, în care figurează deputații Partidului Politic ”ȘOR”, Reghina Apostolova și Marina Tauber.

Perchezițiile au fost efectuate inclusiv la domiciliul directorul Sputnik Moldova, Vladimir Novosadiuc. Aceştia au ridicatr telefonul jurnalistului şi i-au interzis, timp de 60 de zile, să părăsească ţara. Novosadiuc este bănuit de escrocherie în dosarul fraudei bancare.

 

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Avia Invest: Astăzi la ora 12:00, datoria a fost integral achitată

„Avia Invest” SRL anunță că a rambursat integral datoriile către Autoritatea Aeronautică Civilă în valoare …