Știrea zilei

”Orhei TV” și ”Televiziunea Centrală”, lansate în Orhei!

Surprizele nu încetează să uimească locuitorii municipiului Orhei. De Hramul localității, în orașul Orhei au fost lansate două televiziuni noi. Este vorba de „Televiziunea Centrală” și ”Orhei TV”.

Ambele posturi de televiziune dețin licență de emisie în rețelele de cablu pe teritoriul întregii țări și vor emite non-stop. Potrivit directorului Dumitru Chitoroagă, grila de emisie va conține buletine de știri în limba română și rusă, unde se vor regăsi știri echidistante și imparțiale din țară și de peste hotare.

Și asta pentru că politica editorială a celor două canale ”va sta cât mai departe de politică”. Totodată, 80% din grila de emisie sunt produse media autohtone și proprii. Este de menționat faptul că unele dintre emisiuni, care sunt filmate în Republica Moldova, au în spate producători cu experiență din afara țării, special Federația Rusă și Israel.

Grila de emisie a posturilor de televiziune vor conține mai multe genuri de programe, cum ar fi emisiuni culturale și divertisment, educație și umor. Printre acestea, ”Душевный разговор” с Жасмин, ”Своими глазами”, ”Доброе утро” cu Vera Mariancic și Ian Levinzon, ”Звездный час” cu Doredos, ”Bună dimineața, Moldova”, ”Ora Locală”, ”Ora primarului”, ”Cauza noastră”.

Totodată, în grila de emisie se vor regăsi și filme documentare, de analiză, dar și seriale. Echipa ambelor televiziuni numără în jur de 80 de persoane.

  • 1
  •  
  •  
  •  

Citește și

Dodon o ia iar înaintea Comisiei Situații Excepționale. Anunță când se deschid frizeriile

Frizeriile din R. Moldova își vor relua activitatea începând cu ziua de mâine, 16 mai, …