Știrea zilei

Omorul de la Costești: Un suspect, condamnat la 13 ani de închisoare. Ce sentință a primit minorul

Simion Midoni, unul dintre tinerii învinuiți de omorul lui Dumitru Jomir, fost condamnat la 13 ani de închisoare cu executare într-un penitenciar de tip închis. Sentința a fost pronunțată astăzi de către Magistrații de la Judecătoria Hâncești, cu sediul la Ialoveni, scrie unimedia.info.

Minorul Mereacre Tudor, al doilea figurant în dosar a fost condamnat la o amendă de 800 unități convenționale, ceea ce constituie suma de 40 mii lei, cu dreptul de a achita doar jumătate din sumă, dacă o va plăti timp de trei zile lucrătoare.

Un tânăr de 20 de ani a fost bătut cu o cruzime ieșită din comun în seara de Revelion, de niște consăteni. Făptașii au fost reținuți de poliție, iar unul dintre ei, fiind minor, a fost eliberat și va fi cercetat în libertate.

La 5 ianurie zile de la incident, tânărul, în vârstă de 20 de ani, din satul Costești, raionul Ialoveni, bătut cu cruzime de un grup de constăteni în seara de Revelion, a decedat pe patul de spital.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Protest la Ministerul Justiției. Un grup de activiști cere eliberarea temporară a deținuților, pentru a diminua răspândirea infecției în penitenciare

Un grup de activiști din Chișinău și Bălți a protestat vineri în fața Ministerului Justiției, …