29 noiembrie 2020, duminică
Știrea zilei

Televiziunea Centrală își premiază cei mai fideli și norocoși telespectatori. Încă 154 de persoane s-au ales cu premii de valoare | VIDEO

154 de persoane, din diferite regiuni ale țării, s-au ales cu premii valoroase după ce au participat la cea de-a treia ediție a Mega Tombolei organizate de Televiziunea Centrală, care s-a desfășurat duminică, 9 august. La bătaie au fost puse televizoare, telefoane performante, seturi de veselă, aspiratoare, roboți de bucătărie, cuptoare electrice și biciclete, iar totul a fost posibil datorită susținerii Fundației de caritate „Miron Șor” și a președintelui acesteia, liderul Partidului “ȘOR”, deputatul Ilan Șor.

226 de mii de persoane au participat la tombola organizată de Televiziunea Centrală, în perioada 12 iulie – 8 august. În urma extragerii, 154 de oameni s-au ales cu premii valoroase. Loteria a fost organizată cu susținerea Fondului de binefacere „Miron Șor” al cărui președinte este deputatul Ilan Șor. Într-o intervenție live, inițiatorul tombolei le-a urat succes participanților și i-a îndemnat să participe și la următoarele ediții.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic „ȘOR”, deputat: „Dragi prieteni, eu sunt sigur că astăzi mulți dintre dumneavoastră vor avea noroc. Unii au avut norocul la tombolele anterioare, alții vor avea norocul acum, iar ceilalți participanți vor avea norocul în viitor, pentru că voi știți că toate proiectele inițiate de mine și de echipa mea sunt serioase și de durată. Le doresc la toți participanții tombolei de astăzi mult noroc, succes și ca totul să fie bine la dumneavoastră.”

În urma extragerii, au fost oferite televizoare, telefoane performante, seturi de veselă, aspiratoare, roboți de bucătărie, cuptoare electrice și biciclete, iar 154 de norocoși din toată țara au intrat în posesia premiilor valoroase. Și de această dată condițiile de participare la Marea Tombolă au fost simple: doritorii de a câștiga au avut sarcina de a răspunde la trei întrebări.

Emoționați, mulțumiți și încântați de premiile pe care le-au obținut, unii dintre participanți de la tombola precedentă au fost prezenți chiar în studioul nostru. Aceștia au extras biletele câștigătoare și i-au îndemnat și pe alții să participe.

„Participați. Joaca este adevărată. Participați și câștigați.”

Tombola s-a desfășurat datorită sprijinului Fundației caritabile „Miron Șor” și a deputatului și președintelui Partidului „ȘOR”, Ilan Șor. Desfășurarea diverselor concursuri a devenit o tradiție pentru noi, iar cei mai fideli telespectatori deja cunosc acest lucru, în special cei care au participat la celelalte loterii organizate de Televiziunea Centrală.

Amintim că în perioada 12 iunie-12 iulie, peste 175 de mii de persoane au participat la tombola organizată de televiziunea noastră. Din numărul total de participanți, în urma extragerii, 124 de persoane s-au ales cu premii valoroase.

Până acum, oamenii au câștigat cadouri în valoare de sute de mii de lei și chiar două automobile. Tombolele la care au fost oferite mașinile au fost transmise în direct de Televiziunea Centrală din parcul de distracții OrheiLand. Așadar, urmăriți Televiziunea Centrală și Orhei TV. Participați la extragerile noastre și câștigați! Fiți cu ochii pe noi.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Opt foști angajați ai unei companii de construcții din capitală au fost reţinuți pentru 72 de ore. În ce sunt suspectați? | VIDEO

Opt foști angajați ai unei companii de construcții din capitală au fost reţinuți pentru 72 …