29 noiembrie 2020, duminică
Știrea zilei

Partidul „ȘOR” a depus documente pentru înregistrarea grupului de inițiativă. Violeta Ivanov: Fac parte dintr-o echipă puternică, care a demonstrat în practică că are încrederea cetățenilor | VIDEO

Candidatul la prezidențiale din partea Partidului Politic „ȘOR”, Violeta Ivanov, a depus în această dimineață actele la CEC pentru înregistrarea grupului de inițiativă. Violeta Ivanov a anunțat că mizează pe o campanie curată și transparentă, iar oamenii care o susțin îi dau încredere.

VIOLETA IVANOV, candidatul Partidului „ȘOR” la prezidențiale: „Suntem încrezuți. Fac parte dintr-o echipă puternică, o echipă care a demonstrat nu doar prin vorbe, dar prin lucruri concrete că are încrederea cetățenilor și sunt sigură că alături de această echipă, care a testat deja inițiative, sunt sigură că vom reuși”.

Decizia privind desemnarea Violetei Ivanov drept candidat la funcția de președinte al țării a fost luată duminică, 6 septembrie, de Consiliul Politic Național al Partidului Politic „ȘOR”.

ILAN ȘOR, președintele Partidului Politic ”ȘOR”,deputat: „Candidatul din partea Partidului Politic „ȘOR” pentru alegerile prezidențiale din 2020 este Violeta Ivanov. Vă mulțumesc. Dragi prieteni, vreau să vă spun că noi vom participa nu de dragul participării, și nu din principii politice, dar noi suntem siguri de victoria noastră”.

Din 2009 și până în prezent, Violeta Ivanov este deputat în Parlamentul țării. Anterior, a deținut funcția de viceministru și ministru al Mediului.

De-a lungul anilor, a reprezentat țara noastră în diverse organizații și instituții internaționale, inclusiv în Fondul Global de Mediu. A făcut studii peste hotare, absolvind Academia de diplomație din Geneva. Este doctor în științe, autor și coautor a zeci de publicații științifice

Până acum, CEC a înregistrat șapte grupuri de inițiativă care vor colecta semnături în susținerea candidaților. Este vorba despre Renato Usatîi de la formaţiunea „Partidul Nostru”, grupul lui Andrei Năstase de la Partidul „Platforma DA”, al Maiei Sandu, candidat desemnat de PAS, al lui Andrian Candu de la „Pro Moldova”, Octavian Ţîcu de la Partidul Unității Naționale, grupul lui Tudor Deliu, cel al candidatului desemnat de PLDM, dar și grupul de inițiativă în susținerea lui Dorin Chirtoacă, desemnat de Blocul electoral UNIREA.

  •  
  •  
  •  
  •  

Citește și

Opt foști angajați ai unei companii de construcții din capitală au fost reţinuți pentru 72 de ore. În ce sunt suspectați? | VIDEO

Opt foști angajați ai unei companii de construcții din capitală au fost reţinuți pentru 72 …